Bus

Autocar MAN Lion’s Coach L pentru echipa Red Bull Leipzig

Jucătorii și echipa tehnică a RB Leipzig, una din echipele momentului în fotbalul european, vor călători într-un autocar de lux MAN Lion’s Coach L.

Recent, Christoph Huber, CEO of MAN Truck & Bus Germania, a înmânat simbolic cheile noului autocar de echipă, un MAN Lion’s Coach L, lui Oliver Mintzlaff, CEO al RB Leipzig. ”Parteneriatul cu RB Leipzig înseamnă mult pentru noi. Suntem încântați că un autocar MAN va continua să ducă echipa la meciuri, sigur și confortabil”, a declarat Andreas Tostmann, CEO of MAN Truck & Bus SE.

Autocar MAN Lion’s Coach L pentru echipa Red Bull Leipzig

Antrenorul Julian Nagelsmann a fost primul care a testat noul autocar, într-un spațiu închis. ”Noul nostru autocar este remarcabil. A fost o experiență uimitoare să îl testez, nu conduci zilnic un vehicul de 14 metri și 510 CP. Sunt impresionat de stabilitate și funcționarea lină. Cu atâtea meciuri în deplasare, este important să ne putem petrece timpul eficient, în special în ce privește relaxarea și recuperarea”, a declarat Julian Nagelsmann.

Autocarul are un interior de lux, cu 33 de scaune pentru pasageri cu spătare ajustabile. Conceptul de iluminare LED ajută de asemenea la atmosfera plăcută. Jucătorii au la dispoziție 4 monitoare de 19 inchi, unul de 22 de inchi, Apple TV, sistem de sunet, LTE WLAN și conexiuni HDMI și USB.

VEZI ȘI: MAN Lion’s City E, din ce în ce mai popular în Europa

Două mese ajustabile electric sunt ideale pentru întâlnirile dintre antrenori și jucători dinainte și de după meciuri. MAN Lion’s Coach L vine și cu o bucutărie de lux, două frigidere, vestiare și numeroase spații pentru bagaje.

Autocarul este propulsat de un motor diesel Euro 6 D2676 LOH. Acesta este cuplat la o cutie MAN TipMatic cu 12 viteze, cu retarder integrat. La capitolul sisteme de asistență notăm Lane Guard System, Emergency Brake Assistant, senzori de ploaie și lumină, Adaptive Cruise Control cu funcție stop & go sau MAN AttentionGuard.

Autocarul nu are oglinzi laterale clasice. Acestea au fost înlocuite cu sistemul MAN OptiView, cu camere video la exterior și ecrane la interior. În plus, vehiculul este echipat cu sistemul de vedere periferică MAN BirdView. Imaginile de la 6 camere cu infraroșii sunt prezentate, compus sau separat, pe un monitor LCD.

Din aceeași categorie...

Back to top button