BusTop News

Autocar Setra 517 HDH pentru FC U Craiova 1948 (FOTO)

Mercedes-Benz Trucks & Buses România a livrat astăzi autocarul de echipă Setra 517 HDH pentru FC U Craiova 1948, care-i va duce pe elevii lui Adrian Mutu la meciurile din Liga 1.

Setra 517 HDH este vârful de gamă al producătorului de autocare din Ulm. Acesta are o configurație exclusivistă, în conformitate cu cerințele echipei din Bănie, care îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și confort ale unei echipe sportive.

Autocar Setra 517 HDH pentru FC U Craiova 1948 (FOTO)

În ce privește siguranța, modelul din seria TopClass depășește cu mult normele obligatorii în vigoare.

Autocarul echipei FC U Craiova 1948 este prevăzut cu sistemul de frânare de urgență Active Brake Assist 4, sistemul de asistență la virajul la dreapta Sideguard Assist, sistemul Lane Assist ce prevină părăsirea accidentală a benzii de rulare, monitorizare a presiunii în anvelope și Attention Assist.

”Ne bucurăm că FC U Craiova 1948 ne acordă încredere și alege un autocar Setra 517 HDH pentru transportul echipei. Pentru noi, siguranța și confortul pasagerilor reprezintă o prioritate, aspect evident de dotările și posibilitățile noului Setra. Le dorim jucătorilor și staff-ului echipei FC U Craiova călătorii plăcute spre cât mai multe victorii”, a declarat Valeriu Zaharia, CEO Mercedes-Benz Trucks & Buses România.

VEZI ȘI: 70 de ani de Setra: istoria mărcii, în imagini

Spre deosebire de un autocar obișnuit, acesta este configurat în partea din spate cu o zonă „Club”, compusă dintr-o masă la care pot lua loc șase persoane. Brodate manual cu logo-ul echipei, scaunele din piele cu spatar rabatabil și tetieră reglabilă sunt prevăzute cu suport pentru picioare în continuarea sezutului și brodate. Autocarul a fost configurat cu 39 de scaune.

Fiecare scaun este prevăzut cu lămpi pentru citit, boxe și diferite prize pentru încărcarea telefoanelor mobile și a laptopurilor. În plus, autocarul dispune de o chicinetă, ce încorporează un espressor de cafea, plită, chiuvetă și sertare.

Zilele însorite, precum și nopțile instelate pot fi admirate prin plafonul panoramic, integral din stică, ce accentuează senzația de libertate și oferă priveliști impresionante.

”Am așteptat noul autocar cu nerăbdare. Această achiziție strategică este încă o dovadă că alegem performanța și calitatea și exprimă responsabilitatea pe care ne-o asumăm de a ne ridica la nivelul cluburilor internaționale. Pentru jucătorii și staff-ul nostru, cei care vor utiliza acest autocar, sperăm că achiziția va aduce un grad mai mare de motivare, care să ne aducă mai aproape de obiectivul nostru – să ne situăm pe o poziție cât mai bună în clasamentul din Liga 1”, a declarat Adrian Mititelu jr., președinte al clubului FC U Craiova 1948.

Autocarul este echipat cu un motor Mercedes-Benz OM 471 de 510 CP cuplat la o transmisie automatizată Power Shift cu 8 viteze.

Mai multe informații despre vehicule sunt disponibile online la: www.mercedes-benz-bus.com/ro_RO și pe www.setra-bus.com/ro-ro

Autocar Setra 517 HDH pentru FC U Craiova 1948 (FOTO)

Printre echipele care utilizează Setra 517 ca autocar de echipă se numără SK Rapid Vienna, Redbull Salzburg și echipa de fotbal feminin Turbine Potsdam.

Din aceeași categorie...

Back to top button