Autocarul echipei Borussia Dortmund afectat de EXPLOZIA unei BOMBE!

Atac la Dortmund. Autocarul echipei Borussia Dortmund afectat de o EXPLOZIE!

Autocarul echipei Borussia Dortmund a fost afectat de explozia unui dispozitiv aflat lângă hotelul unde jucătorii echipei erau cazați.

Fundașul central spaniol Marc Bartra a fost rănit în urma exploziei care a afectat autocarul echipei Borussia Dortmund. Acest a fost dus de urgență la spital.

Conform agenței AFP, mai multe geamuri autocarului au fost sparte de suflul exploziei, acest fiind și motivul rănirii spaniolului Marc Bartra. Poliția din Nord-Vestfalia a declarat că era la fața locului și confirmă faptul că lângă autocar au fost trei explozii.

Oficiali echipei Borussia Dortmund au anunțat pe Twitter că restul echipei se află în siguranță și că nu există niciun alt pericol în jurul stadionului sau pe stadion.

VEZI ȘI: Primul MAN TGE produs de uzina Volkswagen din Polonia

Cu toate acestea, oficialii UEFA au decis ca prima manșă a meciul de Champions League dintre Borussia Dortmund și AS Monaco să se amâne, urmând ca acesta să se joace mâine.

Borussia Dortmund se află în prezent pe locul 4 în campionatul Germaniei.

Iată ce se știe până acum:

  • Trei explozii s-a auzit în colțul străzii pe unde autocarul echipei Borussia Dortmund trebuia să treacă în drum spre stadion
  • Geamurile autocarului MAN Lion’s Coach au fost sparte, rănindu-l la braț pe tânărul fundaș central spaniol Marc Bartra
  • Nu au fost raportate alte victime
  • Meciul de UEFA Champions League dintre BVB și AS Monaco a fost amânat, acesta urmând să se desfășoare mâine

Revenim cu amănunte…

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.