Autohof – o aplicație excelentă pentru șoferii profesioniști

Cu aplicația Autohöf disponibilă pentru iPhone și Android poți să-ți rezervi din mers locul de parcare pentru urmatoarea ta pauza de odihnă.

Aplicația Autohöf este disponibilă gratuit și este o necesitate pentru toți șoferii profesioniști care circulă în Europa. În cadrul aplicației găsești benzinării, parcări și locurile de odihnă din Europa. Acestea sunt disponibile pe o hartă, iar cu un singur clic descoperiți toate facilitațile din zona și programul de funcționare.

Autohof - o aplicație excelentă pentru șoferii profesioniști

Pentru a rezerva un loc de parcare trebuie să intrați în secțiunea specială a aplicației și de aici ajungeți în zona creată pe site-ul UnserParkplatz.de. Costul locului de parcare se achită prin SMS, iar plata se va face direct pe factura operatorului propriu de telefonie mobilă.

Autohof - o aplicație excelentă pentru șoferii profesioniști

Există și varianta de a plăti locul de parcare direct la fața locului. Utilizatorii pot acorda note locului de odihnă în funcție de calitatea mâncării, curațenie, toalete, dușuri, etc.

Aplicația este foarte ușor de utilizat și are inclusiv funcție de avertizare în momentul în care te apropii de locul rezervat.

În aplicație există și o secțiune de știri cu informații despre trafic și alte noutăți utile pentru șoferi. Aplicația este disponibilă în engleză, franceză, poloneză, olandeză, spaniolă, italiană și maghiară.

www.fernfahrer.de/iphone

www.fernfahrer.de/android

Autohof - o aplicație excelentă pentru șoferii profesioniști

Follow #infotrucker