infotrafic

Autoritățile din Tirol au ridicat restricțiile de circulație și în pasul Brenneer

Pentru a nu perturba și mai mult aprovizionarea cu mărfurile necesare în această perioadă de criză, autoritățile din Tirol un ridicat restricțiile de circulație și au renunțat la controalele în bloc a camioane.

Până pe 29 martie 2020, inclusiv, autoritățile din Tirolul austriac au ridicat restricțiile de circulație și au renunțat la controalele în bloc a camioanelor de-a lungul pasului Brenner.

Autoritățile din Tirol au ridicat restricțiile de circulație și în pasul Brenneer

Autoritățile din Tirol au anunțat că vor renunța la toate restricțiile de circulație impuse în pasul Brenneri, inclusiv cele din weekend, după ce Germania și Italia a făcut același lucru zilele trecute.

S-a renunțat inclusiv la controalele în bloc, o astfel de acțiune fiind programată pe 16 martie, dar și la orice alte restricții privind motorizarea și normele de poluare.

Ridicarea restricțiilor este valabilă pentru transporturile necesare, dar și pentru camioanele care se întorc goale sau merg goale spre punctele logistice pentru a prelua marfa.

VEZI ȘI: Evitați tranzitul pe cale terestră prin Slovenia, Croația sau Serbia

După ce Austria a introdus controale medicale la graniță, în încercarea de a opri răspândirea epidemiei de coronavirus, s-au format coloane de camioane cu o lungime de peste 90 km la graniță.

Autoritățile din Tirol au ridicat restricțiile de circulație și în pasul Brenneer

După numeroase proteste din partea asociaților transportatorilor, autoritățile din Tirol au eliberat încă o bandă pentru camioane și au adus mai multe echipe pentru control, iar în acest moment situația s-a normalizat.

Reprezentanții Confindustria au declarat că toate încercările companiilor italiene de a menține producția și de a nu pune economia la pământ erau zădărnicite de toate restricțiile din pasul Brenner. Autoritățile din Tirol au reacționat însă rapid după ce Italia și Germania a eliminat, temporar, toate restricțiile care pot afecta aprovizionarea cu marfă a zonelor cele mai afectate.

Din aceeași categorie...

Back to top button