AutoȘtiri

Jeep Renegade “Dawn of Justice” debutează pe marile ecrane

Jeep Renegade “Dawn of Justice” este erou al unui spot publicitar dedicat filmului „Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Ca rezultat al parteneriatului global dintre Fiat Chrysler Automobiles și Warner Bros. Pictures, Jeep lansează în regiunea EMEA o amplă campanie de promovare a ediției speciale Jeep Renegade “Dawn of Justice”, inspirată de filmul de acțiune „Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Planul de promovare include difuzarea spotului pe TV și online, proiecte speciale în digital, evenimente locale și o experiență de gaming exclusivă.  Campania comună de comunicare, destinată promovării filmului “Batman V Superman: Dawn of Justice”, se desfășoară acum și prin intermediul modelului Jeep Renegade.

Jeep Renegade “Dawn of Justice” debutează pe marile ecrane

Spotul video îl prezintă pe Ben Affleck, în rolul lui Bruce Wayne, înfruntând pericolul pentru a împiedica distrugerea orașului la volanul lui Jeep Renegade. Rolul SUV-ului compact în distribuția filmului îi asigură o amplă expunere și o alură eroică, demnă de capabilitățile sale on-road și off-road.

Ediția Specială Jeep Renegade „Dawn of Justice” a fost dezvăluită în cadrul Salonului Auto de la Geneva și se bazează pe nivelul de echipare Longitude. Eleganța și misterul sunt accentuate de exteriorul Carbon Black și de multiplele elemente vopsite în negru lucios: fantele grilei frontale, emblema Jeep, jantele de 18 inchi și ramele stopurilor.

VEZI ȘI: Iveco Stralis Hi-Way „actor” în Batman vs. Superman: Dawn of Justice

Interiorul abundă în negru și te duce cu gândul la un set-up din Gotham City sau Metropolis. Detaliile metalice de pe nuca schimbatorului, rama consolei și mânerele ușilor contrastează puternic cu finisajele în negru lucios și cu scaunele, negre de asemenea, reliefate de logo-ul reprezentativ al grilei cu șapte fante.

Ediția limitată Jeep Renegade „Dawn of Justice” va putea fi descoperită de publicul din România în cinematograful Grand Cinema & more din Băneasa Shopping City, începând din seara avanpremierei filmului și până pe 31 martie. În România, Jeep Renegade „Dawn of Justice” va fi comercializat la prețul promoțional de 19.700 Euro (TVA).

În România sunt disponibile 6 unități exclusive Renegade “Dawn of Justice”, iar una dintre ele va fi expusă în cinematograful Grand Cinema & more din Băneasa Shopping City, începând de joi, 24 martie.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button