Știri

Autostrada A1 din Germania închisă mai multe ore, după ce două camioane s-au ciocnit

Mai multe ore de blocaj și peste 150.000 de euro pagube materiale, după ce două camioane s-au ciocnit pe autostrada A1 din Germania.

Ieri, 4 iunie, două camioane s-au ciocnit pe autostrada A1 din Germania. În urma impactului, cabina camionului care a lovit din spate a fost grav deformată.

Autostrada A1 din Germania închisă mai multe ore, după ce două camioane s-au ciocnit

După primele cercetări, accidenttul rutier s-a produs în jurul orei 14:28, într-o zonă afectată de un blocaj rutier pe autostrada A1 în direcția Köln, între Westhofener Kreuz și Hagen Nord.

Din motive încă necunoscute, un șofer de camion în vârstă de 60 de ani a intrat cu viteză într-un alt camion staționat în coloană pe autostradă, la volanul căruia se afla un șofer polonez în vârstă de 33 de ani.

Șoferul de 60 de ani a fost scos din cabina contorsionată cu ajutorul unei echipe de descarcerare, fiind transportat de urgență la spital cu ajutorul unui elicopter. Conform ultimelor informații, viața sa nu mai este în pericol, acesta fiind într-o stare stabilă.

VEZI ȘI: DHL Freight și-a extins flota cu 30 de camioane noi, ca parte a unui proiect de recrutare al șoferilor

Traficul pe autostrada A1 în direcția Köln a fost deviat pentru o perioadă de patru ore pe autostrada A45, coada de mașini depășind 10 kilometri.

Un accident similar s-a produs cu o săptămână în urmă, lângă Westhofener Kreuz. În urma impactului, unul din camioane a luat foc, iar ambii șoferi au fost răniți.

Din aceeași categorie...

Back to top button