In Focus

Autostrada A1 între Hamburg și Lübeck închisă 4 ore din cauza unui accident rutier

Autostrada A1 între Hamburg și Lübeck a fost închisă pentru 4 ore, din cauza unui grav accident de circulație în care un șofer de 25 de ani și-a piedut viața.

Ieri, 21 martie 2018, dimineața, autostrada A1 între Hamburg și Lubeck pe sensul spre Hamburg a fost închisă timp de 4 ore, după ce șoferul de 25 de ani al unei fugonete de marfă a provocat un accident rutier grav în urma căruia si-a pierdut viața.

Autostrada A1 între Hamburg și Lübeck închisă 4 ore din cauza unui accident rutier

Conform informațiilor publicate de shz.de, șoferul furgonetei de marfă, marca Fiat Ducato, care avea intenția să părăsească A1 pe ieșirea 28 spre Ahrensburg, a intrat în spatele unei basculante oprite într-un blocaj pe autostradă format înaintea unei zone de construcții.

Impactul a fost atât de violent, încât furgoneta a ricoșat de pe prima bandă pe a treia bandă a autostrăzii.

Din păcate, șoferul de 25 de ani a decedat pe loc, leziunile suferite în urma violetului impact fiind incompatibile cu viața. Acesta a fost prins între fiarele contorsionate ale cabinei furgonetei.

Autostrada A1 între Hamburg și Lübeck închisă 4 ore din cauza unui accident rutier
Credit foto: stormarnlive.de

Echipele de salvare sosite la fața locului din Hammoor și Bargteheide, inclusiv un elicopter, ne-au mai putut face nimic pentur el.

VEZI ȘI: Cosmin Rizea și Ionel Coconașu merg în marea finală RoadStars Trophy 2018

Din primele cercetări efectuate de poliție, se pare că tânărul șofer nu a fost atent la trafic, acesta intrând în spatele camionului aflat în blocajul format.

La fața locului nu au existat urme de frânare.

În timpul operațiunilor de salvare, autostrada A1 în direcția Hamburg a fost închisă mai bine de patru ore, iar în direcția opus aproximativ o oră, raportează poliția germană.

Deoarece blocajul de trafic format în urma accidentului rutier ajunsese până la ieșirea 27 (apriximativ 10 km), poliția a decis să devieze traficul de pe autostradă.

Din aceeași categorie...

Back to top button