Autostrada A4 din Germania închisă timp de 5 ore din cauza unui accident rutier grav

Autostrada A4 din Germania închisă timp de 5 ore din cauza unui accident rutier grav
Autostrada A4 din Germania a fost închisă pe 8 august timp de 5 ore între Altstadt și Neustadt, lângă Dresda, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două camioane.

Joi dimineața, în jurul orei 05:00, două camioane au fost implicate într-un accident rutier grav pe podul Elbebrücke de pe autostrada A4, lângă Dresda, în direcția Görlitz.

Autostrada A4 din Germania închisă timp de 5 ore din cauza unui accident rutier grav

Accidentul s-a produs din cauza unui camion condus de un șofer în vârstă de 60 de ani, care a intrat într-un alt camion oprit pe banda de siguranță din cauza unei pene de cauciuc.

Unul dintre camioane implicate în accident transporta alimente, iar celălalt transporta diverse ambalaje. O mare parte din încărcătura celor două camioane a ajuns pe autostradă și din această cauză traficul a fost oprit complet, acesta fiind redirecționat pe ieșirea Dresda-Altstadt. Traficul a fost deschis în jurul orei 10:00, când a început să se circule pe o bandă.

În plus, pompierii au fost nevoiți să curețe cantități mari de ulei și motorină care au curs din cele două camioane, iar conform poliției pagubele se ridică la aproximativ 200.000 de euro.

VEZI ȘI: A fost instalată prima stație de încărcare rapidă dedicată autobuzelor electrice în Turda

În accident s-au distrus și câțiva parapeți și pereții de protecție împotriva zgomotului amplasați în zona podului. Pompierii au reușit să prevină o poluare a râului Elba cu ulei, motorină, sticlă, ambalaje și alimente.

Traficul a început să se desfășoare normal în această zonă abia după masă, în jurul orei 17:00.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.