Știri

Autostrada germană A7 va fi închisă total 79 de ore, în zona Hamburg

Autostrada A7 din Germania va fi închisă total timp de 79 de ore, în zona Hamburg, pentru lucrările la tunelul Altona. Sunt așteptate perturbări serioase ale traficului.

Pentru prima dată, construcția tunelului Altona va afecta semnificativ traficul de pe autostrada A7 și în regiunea Hamburg. Compania federală Deges vrea să blocheze complet autostrada săptămâna viitoare, de joi seara (18 martie) până luni dimineața (22 martie), între Hamburg-Volkspark și Waltershof. În această perioadă, trei dintre podurile rutiere importante de pe autostradă vor fi demolate pe jumătate.

Autostrada germană A7 va fi închisă total 79 de ore, în zona Hamburg

Blocarea autostrăzii este inevitabilă. Instalarea de poduri temporare, ca în cazul tunelurilor Schnelsen și Stellingen, nu este posibilă, din cauza lățimii autostrăzii și a două intersecții. Secțiunile demolate vor fi înlocuite cu elemente de tunel prefabricate, înainte ca tunelul efectiv să fie construit.

În timpul construcției, traficul de la est la vest pe autostradă va fi menținut, chiar dacă pe jumătate din pod. Chiar și în timpul lucrărilor de demolare, traficul pe Bahrenfelder Chaussee, Osdorfer Weg și Behringstrasse va fi permis pe lângă șantier.

Autostrada A7 închisă total în Hamburg: Rute alternative posibile

  • A1 – A21 – B 205
  • A39 (Hamburg-Lüneburg), B 404 / A21 – B 205

Închiderea completă a autostrăzii A7 va fi extinsă vineri seara (19 martie). Atunci, autostrada de la nord va fi închisă deja de la Hamburg-Heimfeld. Acest lucru este necesar pentru lucrările la extinderea autostrăzii dintre Tunelul Elba și Heimfeld. În acel week-end, Tunelul Elba va putea fi traversat doar de autobuzele operatorului de transport public VHH și de vehiculele de urgență.

VEZI ȘI: Amenzi de aproape 50.000 de euro pentru încălcări privind cabotajul în Germania

Finalizarea primului tub al tunelului Altona este plănuită pentru sfârșitul anului 2025. De atunci înainte, tot traficul de pe autostradă va fi mutat sub plafonul de beton. Întregul tunel va fi gata în 2028. În acel moment, traficul se va desfășura pe câte 4 benzi pe fiecare sens în direcția nord-sud. În acest moment, autostrada are 3 benzi, care vor fi menținute și în timpul lucrărilor.

Din aceeași categorie...

Back to top button