Camioane

IVECO și Autotrasporti Perrotti prezintă The Queen și The Princess

Modelele IVECO S-Way au devenit muze în două noi proiecte de personalizare pentru Perrotti, care aduc un omagiu determinării, tenacității și puterii.

Două camioane ​IVECO S-Way au fost personalizate de compania italiană Autotrasporti Perrotti și au devenit The Queen și The Princess.

Cele două camioane speciale au fost dedicate soției și fiicei lui Michele Perrotti, patronul companiei specializate în transport de cereale și alimente organice.

IVECO și Autotrasporti Perrotti prezintă The Queen și The Princess

După celebrul deja Gladiator, prezentat anul trecut, Autotrasporti Perrotti a adăugat în flota sa alte două autotractoare IVECO S-Way unice: The Queen și The Princess.

Regina vine în nuanța verde cameleon, iar Prințesa în portocaliu Antheus. Ambele sunt modele IVECO S-Way de top, cu motor Cursor 13 de 570 CP și transmisie Hi-Tronix cu 12 viteze.

Printre echipamente se mai numără Connectivity Box, kit aerodinamic, Hi-Cruise, auxiliare inteligente, smart EGR, jante de aliaj Alcoa Dura-Bright, climatizare de parcare integrată, retrader hidraulic, faruri complet LED și tapițerie de piele.

”Cu personalitatea lor, modelele IVECO S-Way au atins mereu o coardă sensibilă și am vrut să le completez cu stilul meu. M-am bazat pe marca IVECO din 2016. Pentru mine este sinonimă cu fiabilitatea, consumul excelent și confort pentru șoferi”, a declarat Michele Perrotti, proprietarul Autotrasporti Perrotti.

VEZI ȘI: Scania Big Gun, noul camion al Auvinen Trucking (FOTO)

”Când vine vorba de personalizarea camioanelor IVECO, Autotrasporti Perrotti este clientul suprem. Vrem să îi mulțumim lui Michele Perrotti, un adevărat ambasador IVECO”, a spus și Alessandro Oitana, director IVECO Italia pentru gamele de camioane grele.

Din aceeași categorie...

Back to top button