Companii de transport

Autovehiculele Toyota vor fi transportate de Hödlmayr Logistics în România

Toyota România și-a încredințat o parte din volumul importurilor sale companiei Hödlmayr Logistics România.

Începând cu 2019, Hödlmayr Logistics România a anunțat că și-a extins portofoliul de clienți cu Toyota România.

Autovehiculele Toyota vor fi transportate de Hödlmayr Logistics în România

Hödlmayr Logistics România va asigura integral depozitarea de autovehiculelor producătorului auto nipon în țara noastră, respectiv distribuirea lor la nivel național.

VEZI ȘI: Controale ale autorităților vamale germane la mai multe companii de curierat

Volumul total anual de autovehicule rulate în cadrul acestui proiect este de aprox. 15.000 unități.

„Este o realizare importantă, care vine în urma investițiilor pe care le-am alocat anul trecut pentru modernizarea parcului nostru auto, precum și a depozitului nostru de autovehicule“, Tamer Sen, General Manager Hödlmayr Logistics România.

Conform lui Sen, acum, Hödlmayr Logistics România poate oferi noului său client, Toyota Romania, o suprafață de depozitare de 120.000 mp și, prin urmare, locuri de parcare pentru 5.000 de autovehicule.

„Alegerea unei companii de talia Hödlmayr Logistics România vine în sprijinul planurilor de creștere pe care le avem pentru Toyota și Lexus în Romania, iar dezideratul nostru de a fi un furnizor de servicii de mobilitate se concretizează și prin acest parteneriat logistic care ne va aduce mai aproape de clienții nostri“, a spus Edit Corcoman-Târcolea, General Manager Toyota România.

Hödlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent peste 200 de angajați. Flota de vehicule este compusă din peste 100 transportoare speciale. În 2018, cifra de afaceri a filialei Hödlmayr din țara noastră a fost de 25 de milioane de euro.

Din aceeași categorie...

Back to top button