Atenționare de călătorie în Ungaria emisă de MAE

Nadlac II a fost deschis oficial circulatiei publice

Avertizare de călătorie: Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria că, potrivit Autorităţii Maghiare de Management a Drumurilor (www.utinform.hu) şi Inspectoratului General al Poliţiei  (www.police.hu), situaţia actuală la punctele de trecere a frontierei dintre Ungaria şi Serbia, respectiv cu Austria este următoarea:

Punctul de trecere al frontierei Horgos – Roszke, între Serbia şi Ungaria, pe DN 5, este închis. Se recomandă utilizarea PTF Tompa sau Tiszasziget.

Punctul de trecere al frontierei  Hegyeshalom-Nickelsdorf, între Austria şi Ungaria, pe DN 1, este închis. Se recomandă utilizarea punctului de trecere al frontierei Hegyeshalom situat pe autostrada M1.

Atenționare de călătorie în Ungaria emisă de MAE

Traficul se desfăşoară normal pe autostrăzile M5 şi M1 din Ungaria. Totodată, punctul de trecere al frontierei Hegyeshalom – Nickelsdorf situat pe autostrada M1 este funcţional.

Vă recomandăm să consultați frecvent pagina www.mae.ro. De asemenea, reamintim cetățeniilor români care călătoresc în străinătate că au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”). Aceasta oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați (avertizare de călătorie), în cazul în care apar situaţii speciale.

 

Follow #infotrucker