Avia Motors este noul importator al vehiculelor comerciale Piaggio

Avia Motors este noul importator al vehiculelor comerciale Piaggio
Cu o istorie de peste 120 de ani, producătorul italian de vehicule comerciale Piaggio are 6 fabrici și 5 centre de cercetare și dezvoltare, fiind o prezență globală în peste 70 de țări. 

Avia Motors este noul importator al mărcii italiene în România, acest lucru fiind anunțat în cadrul unui eveniment de presă.

Avia Motors este noul importator al vehiculelor comerciale Piaggio

Astfel, pentru a pune în valoare cele două modele de comerciale ușoare din gamă, Avia Motors a construit Orașul Piaggio, în cadrul căruia a prezentate mai multe versiuni Ape și Porter, inclusiv vedeta Ape Calessino.

Vehiculele comerciale Piaggio reprezintă o categorie distinctă în universul auto de profil, fiind percepute ca platforme “cărăuș” versatile, cu potențial multifuncțional și sunt ofertante prin paleta de soluții funcționale adaptate nevoii de dezvoltare a afacerilor antreprenoriale mici și mijlocii.

Gama Piaggio Ape cu cele patru modele: 50, TM, Classic, Calessino a fost lansată în 1948 și este iconică pentru cultura și stilul de viață italian.

În această gamă cei interesați gasesc cărăușul ideal pentru transportul comercial pe aleile înguste ale micilor orașe și pentru parcarea pe arterele aglomerate.

Piaggio Ape este compact, agil, economic și robust, oferind soluții versatile pentru dezvoltarea afacerilor antreprenoriale din domeniile street food, comerț stradal, advertising, turism de vacanță. Un cărăuș fără rival, cu un profil unic și distinct care oferă mobilitate cu stil.

VEZI ȘI: Modelul DAF CF Electric este produs în colaborare cu VDL

Gama Piaggio Porter stă pe o structură solidă de camion dar agilă și compactă ca de mașină de oraș. Modelele sunt concepute să performeze efectiv și eficient orice sarcină de lucru. Practicalitatea, dimensiunile compacte, capacitatea impresionantă de încărcare, costul de operare redus și impactul pozitiv asupra mediului sunt punctele forte ale gamei Porter.

Vedeta gamei este modelul Porter Maxxi care beneficiază de soluții tehnice exclusive aplicate șasiului, roților și diferențialului, acestea făcând din Porter Maxxi o versiune cu totul aparte care probează performanța în condiții speciale.

Gama Piaggio Porter ElectricPower este generația emergentă și partenerul de lucru ideal împreună cu care ajungi cu ușurință în centrul orașului. Tehnologia avansată elimină integral emisiile și reduce considerabil costurile de operare, deservind optim transportul multifuncțional în centrele istorice protejate ale orașelor.

Autonomia este de până la 110 km, timpul de încărcare completă în regim normal este de 8 ore și poate fi redus la 2 ore în regim rapid. Emisiile zero și modul silențios de operare pot deschide poarta către zonele restricționate traficului auto, acolo unde vehiculele comerciale convenționale nu au acces.

Follow #infotrucker