Știri

BAG face angajări pe bandă rulantă pentru a crește capacitatea de control

De la începutul anului, BAG a angajat 42 de noi inspectori pentru a-și crește capacitatea de control.

BAG are în plan și alte ajustări de personal, cu obiectivul declarat de a crește siguranța rutieră.

Biroul Federal pentru Transportul de Marfă (BAG) desfășoară în prezent o amplă campanie națională de recrutare de personal, cu scopul de a-și extinde capacitatea de control la serviciul de inspecții rutiere (SKD).

BAG face angajări pe bandă rulantă pentru a crește capacitatea de control

VEZI ȘI: Transport agabaritic oprit, în Germania, pentru că nu avea toate autorizațiile necesare

Primul proiect major, care a debutat la finalul anului 2019, a cuprins aproximativ 250 de interviuri de selecție în toată Germania. În ciuda restricțiilor legate de pandemia de coronavirus, procedurile au continuat în 2020, astfel încât acest prim proiect major este aproape de finalizare.

La 1 ianuarie 2021 au fost angajați 31 de noi inspectori, iar la 1 aprilie alți 11. Noii angajați sunt în prezent angrenați în procesul de instruire. Ei vor participa la inspecțiile complexe ale SKD după ce vor trece prin numeroasele module teoretice și practice. Alte angajări sunt programate la 1 iulie și 1 octombrie.

În același timp, o a doua procedură de recrutare a demarat la sfârșitul anului trecut, pentru aproximativ 30 de posturi disponibile la SKD la mai multe birouri din Germania.

BAG estimează că distribuția noilor angajați în cele 8 filiale din Germania va îmbunătăți capacitatea de control pe întregul teritoriu al țării.

Din aceeași categorie...

Back to top button