Știri

BAG verifică în continuare transportul în regim de cabotaj

BAG alocă resurse importante pentru a verifica transportul în regim de cabotaj și are programate numeroase acțiuni de control până la finalul lui 2020.

La ultima acțiune de control, desfășurată în 15 octombrie 2020, care a avut în vizor verificarea transportul în regim de cabotaj pe drumurile din Germania, au participat 141 de angajați ai Biroului federal pentru transportul de mǎrfuri (BAG).

BAG verifică în continuare transportul în regim de cabotaj

În cadrul controlului au fost constatate, în cele 26 de puncte de control, 29 de cazuri de cabotaj ilegal. Acțiunea s-a derulat pe autostrăzile cele mai tranzitate, dar și în puncte logistice sau depozite.

VEZI ȘI: Kaufland a dezvoltat un palet pliabil din metal care va stabili noi standarde în logistică

În total au fost verificate 494 de camioane, 101 dintre acestea efectuând curse în regim de cabotaj. 29 dintre acestea au încălcat legislația, procentajul fiind de aproape 30%. În total, reprezentanții BAG au aplicat amenzi de 21.200 de euro.

La acțiunile de control au participat și reprezentanți ai poliției și ai vămii, iar până la finalul anului 2020 mai sunt programate cel puțin 3 acțiuni majore de verificare a transportului în regim de cabotaj.

Din aceeași categorie...

Back to top button