Știri

Bandă de tâlhari neutralizată în Italia

În dimineața zilei de 30 septembrie 2015, Carabinierii au efectuat 31 de arestari în cadrul unei acțiuni ce a vizat o bandă de tâlhari specializați în jefuirea vehiculelor comerciale de marfă, în special a camioanelor.

Banda de talhari, era împărțită în două grupuri. Una acționa la comanda unei persoane arestate la domiciliu în zona Ponticelli iar cealaltă, care gestionat logistica și distributia de bunuri furate, în Salerno. Banda era specializată în mărfuri precum medicamente, inclusiv de cancer, colete și produse alimentare (inclusiv pește proaspăt).

Ancheta a început în 2014, iar un progres împortant a fost făcut în luna martie 2015, când poliția a auzit în direct, pe interceptare, asaltul asupra unui camion. Acest lucru a permis anchetatorilor să denunțe unsprezece persoane în flagrant delict. În timpul perchezițiilor din 30 septembrie a fost confiscat și un dispozitiv special de bruiaj.

Bandă de tâlhari neutralizată în Italia

Poliția acuză membrii bandei de cel puțin douăzeci de jafuri cu violențe. Conform unor surse judiciare, șoferilor de camion li se punea o glugă pe cap pentru a nu putea vedea și erau sechestrați cât timp vehiculul era golit.

Valoarea totală a bunurilor furate se ridică la douăzeci de milioane de euro.

Din aceeași categorie...

Back to top button