ȘtiriTrailer

Schmitz Cargobull M.KI este disponibilă și cu izolație termică

Schmitz Cargobull oferă acum suprastructura basculantă M.KI de 18 mc cu izolație termică, extinzând astfel portofoliul de produse dedicate transportului de asfalt.

Companiile care se ocupă de construcțiile rutiere au înregistrat în ultimii ani o creștere a comenzilor. Transportul asfaltului reprezintă unul dintre elementele cheie în industrie, iar suprastructura basculantă în care se transportă trebuie să fie izolată termic, dar să beneficieze și de o prelată termorezistentă pentru a preveni pierderile de căldură în partea superioară.

Schmitz Cargobull M.KI este disponibilă și cu izolație termică

Acesta este unul dintre motivele pentru care specialiștii de la Schmitz Cargobull propun o suprastructură basculantă cu izolație termică. Prin introducerea acestei opțiuni, greutatea suprastructurii a crescut cu 195 de kilograme, lucru care reduce sarcina utilă.

VEZI ȘI: Șofer român de camion condamnat la închisoare în Marea Britanie

Transportul volumelor mai mici și manevrabilitatea autobasculantei sunt atribute bune în condiții de trafic greu și spații înguste, așa cum se întâmplă adesea pe șantiere.

Suprastructura basculabilă M.KI de la Schmitz Cargobull oferă un centru de greutate redus, ceea ce înseamnă că stabilitatea crește. În plus, prelata glisantă poate fi acționată într-un mod foarte simplu de la sol.

Așa cum era normal, specialiștii de Schmitz Cargobull oferă suprastructura basculantă M.KI în mai multe versiuni, în funcție de grosimea pardoselii și de înălțimea peretelui lateral.

Din aceeași categorie...

Back to top button