MagazinȘtiri

„Bătaie” pe un loc de parcare între un camion Kamaz și un Lamborghini Huracán de drift

Red Bull a pus la cale un duel nebun între un camion Kamaz și un Lamborghini Huracán de drift, în cea mai nouă cascadorie pentru Goodwood Festival of Speed.

Neozeelandezul “Mad” Mike Whiddett și Eduard Nikolaev, pilotul echipei Kamaz Master s-au duelat pentru ultimul loc de parcare liber la petrecerea de final Goodwood Festival of Speed, în cel mai nou proiect Red Bull.

"Bătaie" pe un loc de parcare între un camion Kamaz și un Lamborghini Huracán de drift

“Mad” Mike Whiddett, campionul din Formula Drift Japonia, a dus drift-ul la alt nivel după ce a primit undă verde pentru a transforma un Lamborghini Huracán într-un monstru de drift pentru o cursă nebună în care adversar i-a fost camionul de Dakar al echipei Kamaz Master.

VEZI ȘI: Germania și Austria cer pedepse mai drastice pentru fraudarea sistemului AdBlue

Pentru transformarea supercar-ului italian, Whiddett a utilizat un kit de caroserie personalizat Liberty Walk.

Cel mai spectaculos moment al duelului surprins de camerele video a fost cel în care câștigătorul Dakar, Eduard Nikolaev, sare peste Huracán-ul de drift a lui “Mad” Mike.

Cei doi sportivi Red Bull nu sunt la prima ispravă de acest fel. Anul trecut, Mike Whiddett l-a provocat pe “țarul dunelor” din Dakar Rally, să se întreacă de-a latul în interiorul unei fabrici din Sankt Petersburg.

"Bătaie" pe un loc de parcare între un camion Kamaz și un Lamborghini Huracán de drift

Pasionații de motorsport care vor să urmărească live Goodwood Festival of Speed o pot face pe Red Bull TV.

Din aceeași categorie...

Back to top button