Bus

Baterii mai mari pentru autobuzele electrice IVECO BUS E-WAY

Gama de autobuze electrice IVECO BUS E-WAY cu încărcare pe timp de noapte dispune acum de baterii cu o capacitate și autonomie mai mari.

Noua opțiune pentru stocarea energiei va îndeplini cele mai pretențioase nevoi ale operatorilor în ce privește autonomia operațională și numărul de pasageri.

Baterii mai mari pentru autobuzele electrice IVECO BUS E-WAY

Autobuzele electrice IVECO BUS E-WAY pot fi acum comandate și cu noua generație de baterii Forsee Power ZEN, compatibile cu încărcare lentă la depou. Capacitatea fiecărui pachet de baterii a crescut de la 35 la 42 kWh.

Noile baterii NMC (Nichel Mangan Cobalt) oferă operatorilor un plus de energie de 20%. Astfel, modelul E-WAY de 12 metri lungime cu baterii de 460 kWh poate atinge o autonomie de 300 km.

VEZI ȘI: IVECO va livra 1.064 de camioane CNG pentru Amazon

De asemenea, dacă se păstrează autonomia, autobuzele pot transporta cu 5 pasageri mai mult decât în cazul generației de baterii ZEN 35. Cele două generații de baterii sunt complet interschimbabile.

Noile baterii mai mari sunt deja disponibile pe modelele IVECO BUS E-WAY de 12 metri lungime și pe versiunile midibuz. Gama E-WAY mai include versiuni de 12 și 18 metri cu încărcare rapidă prin pantograf, compatibile cu încărcările intermediare, pe traseu. Aceste modele echipate cu baterii LTO (Lithium Titanate Oxide) pot fi folosite în operațiunile cu program intens și distanțe zilnice mari.

IVECO BUS a vândut până în prezent aproape 1.000 de autobuze electrice E-WAY în 7 țări europene.

Din aceeași categorie...

Back to top button