BusȘtiri

Bayern Munchen continua parteneriatul cu MAN

Constructorul bavarez de camioane și autocare MAN Truck & Bus, parte a grupului ingineresc MAN SE, furnizor premium de autocare în sport, a anunțat prelungirea contractului cu prestigiosul club german Bayern Munchen.

Parteneriatul, valabil până în 2016 are două direcții ce cuprind atât echipa de fotbal Bayern Munchen, cea mai bună echipă de fotbal din Europa în 2013 și de cinci ori câștigătoare a UEFA Champions League cât și clubul de baschet din inima Bavariei, FC Bayern.

Bayern Munchen continua parteneriatul cu MAN

Colaborarea cu echipa de fotbal Bayern Munchen începută în 2008 respectiv în 2011 cu echipa de baschet a implicat, pe lângă furnizarea autocarelor și acțiuni de marketing care au implicat sportivii celor două cluburi precum și promovarea imaginii producătorului bavarez pe stadionul Allianz Arena și în sala Audi Dome.

VEZI ȘI: MAN continuă campania de promovare a călătoriilor sigure spre școală

Autocarul furnizat de MAN echipei bavareze este un Lion Coach L Supreme de 13,8 m lungime, personalizat atât la exterior, cât și la interior. Acesta este pus în mișcare de un propulsor de 480 CP. Autocarul este conceput pe ideea „mia san mia“ (suntem ceea ce suntem), oferind maxim de confort.

Pe lângă Bayern Munchen, alte 12 echipe din puternicul campionat german, Bundesliga, calatoresc cu autocare marca MAN. La acestea se mai adaugă și autocarele MAN și Neoplan ce transportă numeroase echipe din Europa și America Latină către stadioane precum Paris Saint-Germain, AC Milan, FC Barcelona sau Dinamo București. De asemenea, echipa națională a Braziliei călătorește într-un autocar marca MAN.

Din aceeași categorie...

Back to top button