Știri

Belgia menține nivelului de alertă 4 în Bruxelles

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să se deplaseze în Belgia că această țară a decis menținerea nivelului de alertă teroristă la nivelul maxim pentru oraşul Bruxelles.

Astfel, Belgia menține nivelul de alertă 4 pe o scară de 1 la 4, ceea ce semnifică „o ameninţare serioasă şi iminentă”. Staţiile de metrou rămân închise, trenurile periurbane suspendate, astfel că, din cauza lipsei mijloacelor de transport în comun, în cursul zilei de luni, 23 noiembrie 2015, școlile și universitățile din Bruxelles vor fi închise.

Se recomandă locuitorilor capitalei belgiene, să evite „locurile cu o concentraţie mare de oameni”, cum ar fi „concerte, evenimente majore, gările, aeroporturi, transportul în comun” și centrele comerciale aglomerate.

Belgia menține nivelului de alertă 4 în Bruxelles

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Până atunci însă, poți descărca revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau poți intra pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button