Știri

Belgia: Revenire la nivelul de alertă gradul 3

MAE informează că Organismul belgian de coordonare pentru analiza ameninţărilor (OCAM) a decis revenirea la nivelul de alertă gradul 3.

Astfel, nivelul de amenințare teroristă pentru Regiunea Bruxelles Capitală a fost coborât de la alertă gradul 4 – maxim, „ameninţare serioasă şi iminentă”, la alertă gradul 3 – ameninţare „posibilă şi credibilă”, care este în vigoare deja și pentru restul teritoriului belgian. Toate liniile de metrou şi tramvai subteran vor funcţiona în regim normal. Armata va continua să fie prezentă pe străzile capitalei, alături de forţele de poliţie.

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Belgia: Revenire la nivelul de alertă gradul 3

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button