Top NewsTrailer

Benalu a achiziționat producătorul de semiremorci cu podea mobilă Legras

Benalu, lider european în proiectarea și fabricarea de semiremorci, a achiziționat Legras Industries, specialistul francez în semiremorci cu podea mobilă (walking floor) și devine Benalu – Legras Group.

Achiziția Legras Industries este una strategică, ce deschide calea spre o poziție de lider a Benalu în Europa în ceea ce privește producția de semiremorci cu podea mobilă pentru transportul de produse vrac.

Benalu a achiziționat producătorul de semiremorci cu podea mobilă Legras

Benalu își propune să consolideze în continuare cotele de piață ale Legras Industries în Franța și în străinătate, beneficiind de facilitățile sale industriale, de rețeaua de distribuție și de capacitățile de achiziție. Ca urmare a achiziției, noul nume al grupului consolidat va fi Benalu-Legras, care-l are președinte pe Arnaud de Ponnat și pe Jean-Rémi Legras acționar.

„Suntem foarte mulțumiți că am reușit să achiziționăm activitățile Legras Industries într-un mediu foarte competitiv, pentru a crea noul grup Benalu-Legras. Această tranzacție reprezintă o mare oportunitate de dezvoltare în segmentul vehiculelor cu podea mobilă și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipele Legras Industries, a căror expertiză de ultimă oră este recunoscută pe piață”, a declarat Arnaud de Ponnat, directorul general al grupului Benalu.

VEZI ȘI: 5 sfaturi utile de întreținere pentru semiremorca cu podea mobilă

„Această achiziție a fost posibilă cu sprijinul deplin al echipelor Legras Industries, deoarece acestea pot vedea în mod real calea prin care se poate crea un grup european important pentru fabricarea de semiremorci cu podea mobilă pentru transportul în vrac, consolidând în același timp competitivitatea și asigurând viitorul pe termen lung al companiei”, spune Jean-Rémy Legras, președinte al Legras Industries.

Compania Legras Industries a fost creată în urmă cu peste un secol și este de ani de zile lider european în proiectarea și fabricarea de semiremorci cu podea mobilă și soluții logistice asociate. Unitățile sale de producție, depozitul și spațiul de birouri sunt situate pe o suprafață de 80.000 metri pătrați, în Epernay (Franța).

Producția și soluțiile logistice asociate ale Legras Industries generează un venit anual de aproximativ 80 de milioane de euro. În prezent, specialistul în semiremorci cu podea mobilă are 250 de angajați.

Producătorul francez din Epernay este recunoscut pentru sistemul său patentat și inovator de podea mobilă.

Din aceeași categorie...

Back to top button