Benoit Tanguy este noul managing director al Scania România

Benoit Tanguy este noul managing director al Scania România
Începând cu 1 iulie 2018, Benoit Tanguy a preluat funcția de managing director al Scania România și Bulgaria, acesta înlocuidu-l pe Hakan Sundstrom, care va ocupa funcția de senior advisor în cadrul Scania AB.

Benoit Tanguy are o experiență de 20 de ani în industria transporturilor și peste 18 ani de activitate în cadrul companei suedeze.

Benoit Tanguy este noul managing director al Scania România

Acesta și-a început cariera într-un atelier de service, urmând să treacă de-a lungul timpului prin numeroase funcții ale departamentului comercial, în calitate de agent de vânzări, manager de vânzări și manager de dealer.

Timp de 12 ani a ocupat funcția de director de vânzări al Scania Franța, iar ultima poziție ocupată, înainte de numirea managing director al Scania România și Bulgaria a fost de managing director al Scania Columbia.

Benoit Tanguy consideră că industria de transport din Europa de Est are potențial, motiv pentru care și-a propus să continuie dezvoltarea companiei suedeze în România și Bulgaria.

VEZI ȘI: S-au decis numele finaliștilor Sustainable Bus Award 2019

Ca mediu de informare al industriei de transport, publicația infotrucker.ro îi urează succes lui Benoit Tanguy în noua funcție și îi recomandă acestuia să reevalueze modului în care Scania România își respectă angajamentele contractuale față de cei care au crezut în produsele și serviciile sale.

Follow #infotrucker