InfrastructuraȘtiri

Bergerat Monnoyeur a lansat programul CAT 360° Advantage

Bergerat Monnoyeur, reprezentant exclusiv al mărcii Caterpillar în România de peste 25 de ani, a lansat la început de octombrie programului CAT 360° Advantage pentru clienții locali.

Programul CAT 360° Advantage a fost lansat oficial la nivel global în primăvara acestui an la Munchen, în cadrul Bauma 2016, cel mai mare târg dedicat utilajelor şi tehnologii pentru construcţii, în cadrul căruia am fost și noi prezenți.

Dar de ce CAT 360° Advantage, ar fi întrebarea specialiștilor în construcții. În primul rând pentru că aceasta este adaptată fiecărui tip de utilaj și aplicație. În al doilea rând, combină soluțiile de finanțare, tehnologiile Caterpillar și serviciile post-vânzare pentru a îmbunătăți productivitatea și siguranța în exploatare pe lantiere, dezvoltând afacerile într-un mod durabil.

Bergerat Monnoyeur a lansat programul CAT 360° Advantage

În al treilea rând, dar nu ultimul, programul are ca obiectiv principal monitorizarea și optimizarea costului total de proprietate (TCO) în avantajul clientului, ce poate însemna în funcție de aplicație și pachetul ales o economie de 5-10% în funcție de utilaj.

Practic, la achiziţionarea unui utilaj Cat nou, clienții beneficiază de un pachet de soluții construit pentru a spori valoarea adăugată a utilajului respectiv. Avantajele includ: reducerea costurilor totale de exploatare, creșterea timpilor de funcționare, minimizarea timpilor morți – și/sau sporirea profitabilității.

CAT 360° Advantage a fost creat şi implementat pentru a răspunde cerințelor partenerilor de afaceri (clienți) cu un pachet flexibil de soluții, care să le ofere protecție, control și vizibilitate pe termen lung asupra afacerilor.

În România, în urma unui studiu intern, vom demara prima etapă a programului – STAGE A – care aduce în prim-plan 4 axe: EMSolutions (Management flota de utilaje), Garanții personalizate, Finanțare și Tehnologii.

CAT 360° Advantage: Bronz, Argint sau Aur
Clienţii Bergerat Monnoyeur România pot beneficia de unul dintre cele trei pachete de soluții CAT 360° Advantage: Bronz, Argint sau Aur.

Cu ajutorul programului, clienţii vor putea să îmbunătăţească productivitatea utilajului printr-o mai bună coordonare a angajaţilor şi a intervalelor orare de lucru. Vor primi recomandări de la experţi privind repararea şi întreţinerea utilajelor, vor putea monitoriza poziţia utilajelor şi  a vitezei de deplasare sau lucru a acestora. De asemenea, vor putea reduce emisiile şi consumul de carburant.

Diferențele între cele trei pachete sunt date, în principal, de perioada care se dorește a fi monitorizată din punct de vedere al costurilor totale de proprietate.

Noile tehnologii câștigă teren
Opțional, prin programul CAT 360° Advantage clienții au posibilitatea de a beneficia de cele mai noi tehnologii Caterpillar cum ar fi Cat GRADE și PAYLOAD care lucrează împreună pentru a crește productivitatea și eficiența pe șantier într-o gamă largă de aplicații.

Încărcătoarele frontale și excavatoarele din seria XE, datorită sistemelor inovative încorporate, oferă maxim de putere la cel mai mic consum de combustibil.

Produse eligibile
Bergerat Monnoyeur România a inclus în programul CAT 360° Advantage peste 30 de utilaje, oferind astfel clienţilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de produse.

Printre modelele incluse se află buldozere (între 15 și 25 de tone), excavatoare pe şenile (între 12 și 50 de tone), excavatoare pe roţi (între 12 și 50 de tone), încărcătoare pe roţi (între 3 mc și 8 mc), camioane articulate (între 20 și 40 de tone) și întreaga gamă de motogradere.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button