BERGERecotrail 24 LTMn este cea mai ușoară semiremocă de volum de pe piață

BERGERecotrail 24 LTMn este cea mai ușoară semiremocă de volum de pe piață
BERGERecotrail 24 LTMn întregește portofoliul de produse al cunoscutului producător austriac de semiremorci ultra-ușoare Berger Fahrzeugtechnik GmbH din Tirol.

Având o sarcină utilă crescută grație utilizării unui oțel special, cu decupajele specifice pentru optimizarea greutății proprii, semiremorca BERGERecotrail 24 LTMn crește eficiența operațiunilor de transport de volum prin reducerea numărului de curse sau al consumului de carburant.

BERGERecotrail 24 LTMn este cea mai ușoară semiremocă de volum de pe piață

Implicit, prin reducerea emisiilor de CO2 per tona de marfa transportată, aceasta are un impact redus asupra mediului.

Un alt avantaj al semiremorcii de volum BERGERecotrail este cel al unei înălțimii interioare maxime, care nu afectează sarcina utilă mare, respectând prevederile legale.

Structura este certificată pentru transport de mărfuri generale conform DIN EN 12642 Code XL, DIN EN 12195-1 și VDI 2700, având masa maximă de până la 39.000 kg.

În plus, această semiremorcă poate fi certificată pentru transportul de anvelope, băuturi sau conform directivei Daimler Load Security 9.5, care permite tuturor participanților la procesul de producție (furnizori de materiale, servicii de transport și Daimler AG) să securizeze încărcăturile prin designul caroseriei și prin utilizarea de unități de transport standardizate.

VEZI ȘI: Drepturile și obligațiile tuturor celor care operează la o rampă de încărcare în Germania

BERGER pune la dispoziția clienților o paletă largă de extraopțiuni adaptate diferitelor tipuri de transport.

Astfel, clienții pot alege să-și configureze semiremorca pentru încărcături punctuale grele, transporturi ce necesita obloane, jgheab pentru bobine de oțel, transporturi cu dimensiuni agabaritice sau ADR (FL, AT, EXII), în varianta platou fără suprastructură etc.

Pentru o fixare sigură a mărfurilor, semiremorca este prevăzută cu sistem de ancorare multilock și 18 perechi inele retractabile de 2500 daN. La nevoie pot fi montate inele pentru ancorarea semiremorcii când este transportată pe tren sau vapor.

Pentru o protecție mai bună a încărcăturii, prelata poate fi comandată cu inserție din oțel împotriva furtului.

În România, marca este reprezentată exclusiv de Ecomax Trailer din Brașov.

Follow #infotrucker