LogisticaTop News

Bertschi investește în transportul și logistica materialelor plastice

Bertschi a achiziționat 500 de containere bag-in-box de 30 de picioare, pentru transportul transportul materialelor plastice în vrac.

Cu o situație de piață în evoluție și o creștere a importurilor din alte părți ale lumii, industria europeană a materialelor plastice trece prin schimbări semnificative, care afectează și transportul.

Bertschi investește în transportul și logistica materialelor plastice

Printre companiile de transport și logistică care se adaptează acestor evoluții se numără și compania elvețiană Bertschi, care, și-a mărit în mod intenționat capacitatea de transport cu 500 de containere bag-in-box de 30 de picioare, dedicate transportului materialelor plastice în vrac.

Numai în 2023, mai multe loturi de containere bag-in-box de 30 de picioare nou-nouțe au sosit la terminalele Bertschi. În prezent, flota de containere Bertschi Dry Bulk numără 10.900 de unități, de la containere bag-in-box de 30 de picioare, containere presurizate de 30, 33 și 40 de picioare, până la containere high cube.

Modernizare a platformelor de containere

În plus, compania își modernizează platformele dedicate materialelor plastice, totul pentru a răspunde cererii tot mai mari de importuri pentru aceste produse. Bertschi a ales să investească în platforme pentru containere în defavoarea silozurilor verticale tradiționale. Acest lucru face ca depozitarea să fie mai flexibilă în ceea ce privește planificarea și amplasarea, reducând în același timp costurile și numărul de operațiuni de manipulare.

VEZI ȘI: DB Schenker comandă 53 de camioane electrice Renault E-Tech D

Terminalele sunt amplasate în principalele porturi europene și sunt dotate cu echipamente de basculare pentru a face rapid și ușor transferul mărfurilor în vrac din containerele maritime în containerele terestre, eliberându-le astfel rapid pe primele pentru a naviga din nou.

Această abordare strategică asigură faptul că Bertschi rămâne un jucător de încredere în logistica intermodală, echipat pentru a aborda în mod eficient peisajul în schimbare.

Compania din Dürrenäsch a rămas lider de piață în logistica intermodală europeană a transportului intermodal de mărfuri uscate în vrac, menținându-se în fruntea industriei printr-o combinație strategică de inovare, durabilitate și o rețea cuprinzătoare.

Din aceeași categorie...

Back to top button