Trailer

Betterflow nu mai poate livra pachetul aerodinamic pentru remorci

Betterflow a anunțat că nu mai poate livra pachetul aerodinamic dezvoltat pentru remorci, din cauza unor probleme cu producția de serie.

Mai exact, producătorul de soluții aerodinamice pentru remorci din Aachen spune că a însărcinat un producător internațional de top cu dezvoltarea și producția de serie a elementului central al pachetului aerodinamic, sistemul automat de spolere spate RearFLOW 500.

Betterflow nu mai poate livra pachetul aerodinamic pentru remorci

„Spre marele nostru regret și marea noastră surpriză, nu a fost încă posibil să îndeplinim criteriile de calitate în ceea ce privește funcționarea fără probleme a sistemelor”, scrie compania într-o declarație publicată pe pagina sa de Internet.

Încă de la început a fost clar că fiabilitate sistemului automat de spolere spate RearFLOW 500 trebuia să aibă cea mai mare prioritate în practica zilnică.

„Pentru noi, aceasta a fost o experiență amară. În aceste circumstanțe, suntem acum în imposibilitatea de a livra pachetele aerodinamice pe care le-am proiectat cu atâta energie și cheltuieli financiare. Dacă și când va fi posibil acest lucru în viitor nu este sigur în acest moment.”

VEZI ȘI: Hegelmann testează pachetul aerodinamic Betterflow pentru remorci

„Principiul pentru acțiunile noastre ar trebui să fie în continuare acela de a rămâne un partener de încredere pentru clienții noștri și de a nu dori să venim pe piață cu produse „neterminate” și predispuse la defecte”, mai scrie Betterflow în declarație.

Ce a realizat Betterflow până în prezent

Compania Betterflow este de mai mulți ani implicată în conceperea, dezvoltarea, testarea și comercializarea unor sisteme aerodinamice pentru camioanele articulate. Până la sfârșitul anului 2021, Betterflow a reușit să dezvolte și evalueze diferite concepte aerodinamice, respectiv să realizeze și livreze aceste sisteme de pre serie, testate în lumea reală și omologate pentru utilizare la nivel european.

În plus, Betterflow a reușit să încheie contracte cu primii clienți pentru primele sale pachete aerodinamice din producția de serie.

Din aceeași categorie...

Back to top button