AnvelopeȘtiri

BFGoodrich a lansat noua gamă de anvelope pentru camioane și autobuze în Europa

Cu o istorie de peste 100 de ani, marca BFGoodrich, deținută în prezent de Michelin, a lansat o noua gamă de anvelope pentru camioane și autobuze.

Intrarea producătorului american de anvelope pe piața europeană la începutul acestui an a însemnat și startul producției noii game de anvelope pentru camioane și autobuze la fabrica Michelin din Zalău.

BFGoodrich a lansat noua gamă de anvelope pentru camioane și autobuze în Europa

În plus, această lansare confirmă transformarea mărcii BFGoodrich într-un brand internațional, dedicat autoturismelor, autovehiculelor 4×4, camioanelor și autobuzelor.

Noua gamă completează prezența mărcii americane pe piața internațională de camioane, nu doar pe partea de distribuție ci și de servicii suport pentru toți operatorii de flote.

Noua gamă de anvelope pentru camioane și autobuze este disponibilă de la începutul acestui an și include versiuni pentru toate tipurile de transport, de la internațional, până la construcții și urban.

Cele 52 de modele de anvelope pentru direcție, tracțiune și remorcă sunt fabricate în Europa, special pentru infrastructura și flotele europene.

Noua gamă este disponibilă în patru dimensiuni: 15”, 17.5”, 19.5” și 22.5”.

Toate anvelopele pentru camioane și autobuze sunt conforme standardului M+S, iar toate modele pentru axa motoare sunt marcate și cu 3PMSF pentru a menține stabilitatea și mobilitatea indiferent de condițiile de vreme.

VEZI ȘI: Noile Citroen Berlingo Van, Peugeot Partner și Opel Combo

De asemenea, noua gamă de anvelope acoperă cele mai importante categorii de camioane din Europa:

Pentru transport internațional de mărfuri, există BFGoodrich Route Control, o avenlopă care oferă siguranță și performanță pe termen lung.

Aceasta este adaptată nevoilor flotelor de camioane, fiind disponibilă pentru toate pozițiile pe axe (directoare, motrică și trailer) în mai multe dimensiuni, inclusiv în versiunea cu talon redus seria 60 (axa de direcție 315/60 R22.5, axa motrică 295/60 R22.5 și 315/60 R22.5, respectiv trailer 315/60 R22.5) dedicată transportului de volum (mega).

Un lucru foarte important de știut este că, anvelopele BFGoodrich Route Control au o toleranță mare la reșapate și recanela, oferind astfel un kilometraj mai mare și un cost redus per kilometru.

Pe segmentul de construcții, BFGoodrich propune Cross Control, o anvelopă foarte robustă în carcasă, testată riguros în multe zone ale lumii și condiții extreme.

BFGoodrich a lansat noua gamă de anvelope pentru camioane și autobuze în Europa

Pentru transportul urban, în special pentru autobuzele urbane, există modelul Urban Control, o anvelopă sigură cu zgomot redus.

Acesta dispune de protecție laterală suplimentară pentru un plus de rezistență la șocurile cu diferite obstacole (ex. borduri). Pentru o întreținere ușoară și gestionarea inventarului, anvelopa Urban Control este echipată cu un senzor RFID.

Noua gamă de anvelope pentru camioane BFGoodrich se poziționează între marca premium Michelin și mărcile de buget deținute de compania franceză, fiind comercializată în Europa de peste 3.000 dealeri parteneri.

Pentru a produce anvelopele BFGoodrich pentru camion și autobuz, Michelin a făcut investiții în modernizarea fabricii, astfel că, în prezent sunt 130 de utilaje noi, 110 modificate și 70 de utilaje vechi.

În total, cele 3 schimburi de lucru din fabrica produc în medie 1.815 de anvelope de camion pe zi, iar în total fabrica Michelin din Zalău produce 2.265 de anvelope pe zi.

Din aceeași categorie...

Back to top button