AnvelopeȘtiri

BFGoodrich Cross Control 2, noua anvelopă dedicată camioanelor pentru construcții

Producătorul de anvelope BFGoodrich a lansat Cross Control 2, noua generație de anvelope dedicată camioanelor pentru construcții.

Marca americană BFGoodrich, deținută de Michelin, a lansat o nouă generație de anvelope dedicată camioanelor pentru construcții, în special pentru cele folosite pe șantier sau în transport de materiale (beton, pietriș etc.), botezată Cross Control 2.

BFGoodrich Cross Control 2, noua anvelopă dedicată camioanelor pentru construcții

Proiectată pentru piața europeană și fabricată la Zalău, în România, gama de anvelope de camion BFGoodrich Cross Control 2 răspunde perfect nevoilor companiilor din sectorul construcțiilor. Noul design al benzii de rulare asigură rezistență și tracțiune indiferent de teren sau condiții, inclusiv pe zăpadă, acestea având marcajul 3PMSF.

VEZI ȘI: Cefin Trucks devine service autorizat pentru autoutilitarele ușoare Ford

Conform producătorului american, costurile de operare sunt reduse, datorită unei longevități îmbunătățite de 25% pentru anvelopele Cross Control D2 și cu până la 40% pentru anvelopele Cross Control S2. De asemenea, pentru o longevitate și mai mare anvelopele Cross Control D2 și S2 pot fi recanelate și reșapate.

Anvelopele Cross Control 2 sunt disponibile pe piața începând cu luna aprilie, inclusiv în România, în dimensiunile: 315/80 R 22.5 și 13 R 22.5.

Din aceeași categorie...

Back to top button