BusworldSpecialȘtiri

Bilanț pozitiv pentru MAN la Busworld 2015

MAN raportează un bilanț foarte pozitiv după târgul Busworld 2015, fiind contractate peste 100 de autocare și autobuze, cu precădere din Belgia și Franța, dar și din Germania, Orientul Mijlociu și Asia.

Printre punctele de atracție prezentate de MAN s-a numărat modelul MAN Lion’s Intercity, care a fost expus pentru prima dată la un târg. Lion’s City, echipat cu elemente de creștere a eficienței, a fost în centrul atenției operatorilor de transport din întreaga lume. Produsele premium cu dotări speciale ale NEOPLAN au atras privirile nu numai ale vizitatorilor în general, ci au trezit și un mare interes de cumpărare al vizitatorilor de specialitate din sectorul de turism.

Performanța excelentă a autovehiculelor MAN este demonstrată și prin cele două premii pe care le-au câștigat autobuzele MAN la târg: primul, “IBC Comfort Award 2015” – pentru confortul excelent al NEOPLAN Tourliner, al doilea, „ECW Award” – pentru confortul și ergonomia modelului MAN Lion’s Coach C 100 Years Edition.

Bilanț pozitiv pentru MAN la Busworld 2015

În cadrul serii producătorilor de suprastructuri de la Busworld, MAN a acordat premiul „Body Builder Award” firmei Gemilang din Malaezia. Gemilang produce suprastructuri pentru autobuzele MAN pentru țările Singapore, Malaezia, Noua Zeelandă, Uzbekistan, Australia și Hongkong. Atât autobuze urbane, cât și autocare turistice.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]MHS Truck & Bus este unicul importatorul și distribuitor al mărcilor MAN și NEOPLAN[/pullquote]

Indiferent că este vorba de autocare de lux cu echipare bistro, autobuze urbane sau interurbane optimizate sau șasiuri – prin portofoliul său complex de produse, MAN este poziționat perfect la nivel mondial, astfel încât poate să-și continue și în viitor povestea de 100 ani de succes în afacerea cu autovehicule comerciale.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button