LogisticaȘtiri

Blackstone a achizitionat 400.000 mp in Germania pentru investitii in logistica

Blackstone Real Estate Partners Europe IV („Blackstone”), unul din liderii globali in investitii imobiliare, a anuntat ca a achizitionat 10 proprietati pentru compania europeana de logistica, Logicor de la TREI Real Estate.

Proprietatile sunt situate in inima principalelor piete logistice, aproape de centre urbane majore, de langa Düsseldorf, München, Berlin si Frankfurt. Depozitele sunt inchiriate unor companii precum Netto Marken-Discount, Kaiser’s Tengelmann, Hellmann Worldwide Logistics si Schenker Deutschland.

Blackstone a achizitionat 400.000 mp in Germania pentru investitii in logistica

Aceasta tranzactie este a 60-a din portofoliul Logicor din ultimul an pe piata Germana, compania de logistica detinand in prezent 1 milion de metri patrati pe aceasta piata.

In cadrul ultimei tranzactii, Logicor a achizitionat trei depozite logistice cu o suprafata totala de 160.000 mp in Köln si Düsseldorf. NAI Apollo si Hengeler Mueller a informat vânzătorul. Blackstone și Logicor au fost sfatuiti de CBRE, Gleiss Lutz și Deloitte.

Logicor opereaza in prezent peste 60 milioane metri patrati de facilitati moderne de logistica, in piete globale si regionale cheie precum Marea Britanie, Franta, Olanda, Germania,Spania, Italia, Polonia, Ungaria, Republica Ceha si Norvegia.

Din aceeași categorie...

Back to top button