Top NewsTrailer

Blue River a achiziționat 30 de remorci Kögel Light Plus

Masa proprie redusă și sarcina utilă maximă a remorcii Kögel Light Plus, convinge tot mai mulți transportatori.

Compania de transport Blue River și-a extins flota compusă din 180 de remorci cu 30 de unități Kögel Light Plus.

Factorul decisiv în decizia de achiziție a fost masa proprie redusă și sarcina utilă mare a remorcii Kögel Light Plus, care combină în mod ideal rentabilitatea și durabilitatea.

Blue River a achiziționat 30 de remorci Kögel Light Plus

Un alt avantaj în decizia de cumpărare a fost caroseria Strong & Go disponibilă opțional pentru remorcile comandate, care sunt utilizate în principal pentru transportul de băuturi. Această caroserie este conformă cu DIN EN 12642 Cod XL.

Rezistența caroseriei îndeplinește astfel cerințele directivei Daimler 9.5, chiar și fără a utiliza tije.

Pentru transportul băuturilor în caroseria Strong & Go, este necesar doar un singur rând de tije la înălțimea primei lăzi de băuturi pentru lăzi de băuturi cu un singur strat și cu două straturi pe paleți standard.

În acest fel, Kögel nu numai că îndeplinește cerințele industriei pentru timpi de încărcare mai scurți, dar oferă șoferilor și o manevrare rapidă, simplă și sigură în timpul încărcării și descărcării.

VEZI ȘI: Un nou spate pentru remorcile Schwarzmüller, pentru mărfuri extra-lungi

Blue River a achiziționat 30 de remorci Kögel Light Plus

Cu Kögel Light Plus, producătorul de remorci din Burtenbach a creat o platformă modernă și de viitor pentru transportul internațional de mărfuri, care nu doar că permite efectuarea unui număr mai mic de curse cu un tonaj anual specificat, dar îmbunătățește și amprenta ecologică.

Reducerea numărului de curse și, prin urmare, a emisiilor de CO2 și a emisiilor poluante corespunde motto-ului companiei Kögel ”Economy meets Ecology – Because we care”.

Cele 30 de remorci Kögel Light Plus au fost livrate companiei Blue River de prin intermediul Hochstaffl, distribuitorul autorizat Kögel în România.

Din aceeași categorie...

Back to top button