In FocusTop News

Compania Blue River a obținut certificarea TAPA TSR 2

Certificarea TAPA TSR 2 consolidează poziția Blue River pe piața transporturilor de mărfuri de mare valoare.

Compania de transport rutier Blue River a anunțat recent că a obținut certificarea TAPA TSR 2. Astfel, flota Blue River și toate transporturile sale sunt acum protejate preventiv împotriva amenințărilor, prin aplicarea unor măsuri stricte de securitate.

Banner Infotrucker utilizare DBE 600 x 150

Certificarea emisă de TAPA EMEA demonstrează angajamentul Blue River de a preveni pierderile de mărfuri și furturile, care sunt din ce în ce mai frecvente în transporturi.

Aceasta reflectă, de asemenea, interesul continuu al companiei de a oferi servicii de calitate, sigure și conforme cu cele mai stricte standarde din industrie. În plus, întărește poziția companiei din București pe piața transporturilor de mărfuri valoroase.

Procesul de certificare nu este unul simplu și implică verificarea vehiculelor de transport, precum și a tehnologiilor care asigură securitatea. O atenție deosebită este acordată politicilor de securitate și evaluării procedurilor și măsurilor de securitate.

Felicitări colegilor noștri, care au fost implicati în acest proces, pentru obținerea certificării TAPA TSR 2 fără nicio mențiune în raportul de audit, spune Alexandru Păun, manager general Blue River Transport & Logistics.

Obținerea standardului TSR 2 atestă faptul că Blue River implementează un standard ridicat, care protejează produsele, vehiculele și șoferii, prevenind atacurile criminale de-a lungul lanțului de aprovizionare.

Ce înseamnă TAPA TSR 2?

TSR este un standard global pentru securitatea transportului rutier de mărfuri valoroase. Aceasta garantează că o companie respectă cerințe stricte de securitate pentru a proteja mărfurile împotriva furturilor și atacurilor criminale. Standardul TSR este împărțit în trei niveluri: TSR 1 fiind cel mai ridicat și TSR 3 cel mai de bază.

TSR 2 este un nivel intermediar de securitate pentru companiile care transportă bunuri de mare valoare, dar nu necesită măsurile stricte din TSR 1. Certificarea include măsuri de protecție precum monitorizarea vehiculelor, sisteme de blocare, trasee sigure și alte metode de prevenire a furturilor, asigurând securitatea șoferilor, vehiculelor și mărfurilor.

VEZI ȘI: CJUE a anulat obligația de întoarcere a camioanelor la 8 săptămâni

Standardul TSR a fost creat „de către industrie, pentru industrie”. Cerințele acestuia sunt revizuite la fiecare trei ani pentru a fi cât mai eficiente. Următoarea revizuire a standardului TSR va avea loc în 2026.

Certificarea TSR oferă multiple avantaje, printre care acces la contracte mai mari, creșterea competitivității, consolidarea reputației și reducerea costurilor operaționale.

Din aceeași categorie...

Back to top button