Camioane

BMC a lansat la IAA 2018 noua familie de autocamioane TUĞRA

BMC, unul dintre cei mai mari producători de vehicule comerciale din Turcia, a lansat noua familie de autocamioane TUĞRA la IAA 2018.

Prezent pe piața din Turcia încă din 1964, fiind unul dintre cei mai mari producători de vehicule comerciale și militare, BMC a lansat noua familie de autocamioane TUĞRA, după patru ani de dezvoltare.

BMC a lansat la IAA 2018 noua familie de autocamioane TUĞRA

Cu un design nou și atrăgător, BMC TUĞRA oferă tot ce se așteaptă de la un camion. Fie ca este folosit pe un șantier sau pe autostradă, BMC promite consum scăzut datorită integrării dintre motor, cutie de viteze și șasiul cu structură ușoară.

BMC TUĞRA este o alternativă de buget pentru toți utilizatorii.

VEZI ȘI: Girteka Logistics și-a propus să cucerească piața germană de transport intern

Interiorul este dominat de o consolă centrală cu design contemporan, un display TFT de șapte inch, Bluetooth și navigație, plus spații de depozitare la îndemână, scaun multifuncțional pentru șofer, frigider, pat și iluminat interior personalizabil.

”TUĞRA se traduce prin Sigiliul Sultanului în turca otomană. Pentru noi, TUĞRA este noua semnătură BMC. Este rezultatul unei munci riguroase de dezvoltare și este un reprezentant al identității urbane moderne”, a spus Taha Yasin Ozturk, membru in consiliul de administrație BMC la lansarea gamei TUĞRA.

BMC a lansat la IAA 2018 noua familie de autocamioane Tugra

Chiar dacă noua familie de autocamioane TUĞRA a fost lansată internațional în cadrul expoziției germane din luna septembrie, noile modele producătorului turc nu sunt disponibile încă pentru piața din România, BMC analizând posibilitatea de a lansa gama de camioane și pe piața noastră.

Din aceeași categorie...

Back to top button