ȘtiriTehnologie

B’Moov, noul aparat de bord Axxès pentru plata taxelor de drum în Europa

Axxès a prezentat în cadrul Solutrans 2019 noul aparat de bord B’Moov, care, pe lângă plata taxelor de drum din Europa, permite un control mai bun asupra flotei.

Jucător important pe piața sistemelor de taxare electronică a vehiculelor grele din Europa, Axxès și-a extins gama de soluții cu noul aparat de bord B’Moov.

B’Moov, noul aparat de bord Axxès pentru plata taxelor de drum în Europa

Pe lângă faptul că este compatibil cu toate tehnologiile de taxare electronică din Europa, M’Boov va permite urmărirea datelor despre camioane datorită serviciilor digitale Axxès Fleet Manager (AFM) și Axxès Fleet Optim (AFO).

Odată cu lansarea noului pachet interoperabil B’Moov, deja compatibil cu sistemele de plată electornică din Spania, Portugalia, Franța, Austria, tunelul Liefkenshoek și rețeaua Viapass din Belgia, Italia, respectiv Herrentunnel și Germania, Axxès va înlocui progresiv Viaxxès Sat, lansat în 2012.

Datorită conexiunii sale cu toate echipamentele de la bord (CAN Bus, tahograf, computer de bord etc.), managerii de flotă se pot abona la toate serviciile digitale oferite de Axxès, precum Axxès Fleet Manager (AFM) și Axxès Fleet Optim (AFO).

B’Moov, noul aparat de bord Axxès pentru plata taxelor de drum în Europa

Axxès Fleet Manager (AFM) oferă vizibilitate și monitorizare în timp real a întregii flote și optimizarea operațiunilor de transport datorită funcției de geofencing integrată;

VEZI ȘI: 60 de kilograme de cannabis descoperite în rezervorului unui camion

Axxès Fleet Optim (AFO) oferă control asupra consumului real de combustibil, a ciclurilor de întreținere a vehiculelor și a datelor sociale legate de șofer. Axxès va adăuga noi servicii în soluția AFO pe parcursul lui 2020.

O gamă completă pentru toate profilurile de flote
Odată cu noul aparat de bord B’Moov, gama de soluții propuse de Axxès evoluează, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor fiecăruia dintre clienții săi.

Astfel, fiecare administrator al flotei își va putea echipa vehiculele cu una dintre următoarele soluții:

  • TIS PL (pentru utilizare doar în Franța);
  • Viaxxès (pentru utilizare în rețele unde nu este necesară tehnologia prin satelit, cum ar fi Italia. Nu sunt disponibile servicii digitale suplimentare, cum ar fi AFM și AFO, cu această casetă);
  • Viaxxès Sat (pentru utilizare oriunde în Europa, cu excepția Germaniei și Italiei + geolocalizarea AFM și serviciul de gestionare a flotei AFO);
  • B’Moov (pentru utilizare oriunde în Europa la pachet cu serviciile digitale AFM și AFO);

Din aceeași categorie...

Back to top button