Bosch aduce atmosfera de pe Maracana la București

Divizia de Scule Electrice a concernului german Bosch organizează duminică, 13 iulie, începând cu ora 18.00, pe stadionul de atletism Lia Manoliu, o seară electrizantă de fotbal şi distracţie dedicată clienţilor şi partenerilor, pasionaţi de fotbal şi de scule electrice. Invitatul de onoare al evenimentului este legendarul portar Helmut Duckadam.

Alături de Helmut Duckadam, peste 1.000 de parteneri şi clienţi Bosch vor intra în atmosfera meciului pe ritmuri braziliene, susţinute de formaţia Mandinga şi cu defilări de samba, iar încălzirea o vor face prin diversele campionate de insurubat-viteza, penalty-uri înscrise cu maşinile de curăţat cu presiune, şuturi la ţintă, foosball şi multe alte probe de dibăcie şi talent fotbalistic. Marea finală a Campionatului Mondial de Fotbal, proiectată pe 3 super-ecrane, unul dintre ele fiind mai mare decât o poartă de fotbal, va asigura pentru împătimiţii de fotbal şi de scule electrice o vizionare de neuitat a meciului momentului.

Bosch aduce atmosfera de pe Maracana la București

Evenimentul, construit în jurul finalei Campionatului Mondial de Fotbal, este parte din campania „Prinde Faza electrizantă!” şi reprezintă o continuare a tradiţiei Bosch de a celebra marile momente fotbalistice mondiale alături de partenerii, clienţii pasionaţi de bricolaj, dar şi cu persoanele care lucrează cu sculele profesionale Bosch, zi de zi, pe şantierele din România.

Follow #infotrucker