Bosch Secure Truck Parking și-a mărit rețeaua de parcări pentru camioane

Bosch Secure Truck Parking și-a mărit rețeaua de parcări pentru camioane
Platforma de rezervări online Bosch Secure Truck Parking își mărește rețeaua de parcări pentru camioane din Europa cu două noi spații în Belgia și Luxemburg.

Compania de transport și logistică Kühne + Nagel a pus la dispoziția Bosch două spații din Belgia și Luxemburg care vor fi adăugate rețelei de parcări Bosch Secure Truck Parking.

Bosch Secure Truck Parking și-a mărit rețeaua de parcări pentru camioane

Astfel, cu locațiile din Geel (Belgia) și Contern (Luxemburg) sunt acoperite două zone intens tranzitate de camioane, care fac legătura între Europa de Est și Europa de Vest.

Cele două platforme se află foarte aproape de autostradă și vor oferi încă 40 de locuri suplimentare de parcare, cu dotări de siguranță și servicii la un standard excelent.

Parcările sunt împrejmuite, oferă supraveghere video și asigură pază 24 de ore din 24.

Camioanele care nu sunt înregistrate în platformă sau care nu pot furniza documente oficiale nu vor fi lăsate să parcheze aici, iar șoferii au la dispoziție unități sanitare cu dușuri și un restaurant în imediata apropiere.

VEZI ȘI: Camerele radar în cascadă de pe drumul federal B6 din Germania, din nou operaționale

Prin intermediul platformei Bosch Secure Truck Parking companiile și șoferii își pot rezerva locul un loc de parcare speciale în zone precum sedii de companie, parcările logistice sau dealeri auto.

Toate informațiile de pe platformă sunt actualizate în timp real și fiecare locație este prezentată în detaliu cu toate facilitățile pe care le oferă.

Bosch Secure Truck Parking și-a mărit rețeaua de parcări pentru camioane

Bosch Secure Truck Parking este o aplicație care utilizează spațiul companiilor de transport și logistică pe care acestea vor să-l pună la dispoziția tuturor șoferilor de camioane, indiferent de companie în încercarea de a rezolva problema din ce în ce mai acută cu locurile de parcare pe autostrăzile din vestul Europei.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.