Boshan Food Co utilizează camioane Scania pentru transportul de alimentele refrigerate

Boshan Food Co utilizează camioane Scania pentru transportul de alimentele refrigerate
Compania chineză Boshan Food Co din Xiamen utilizează camioane Scania pentru transportul alimentelor refrigerate și de carne congelată.


În iunie 2018, Mingyi Ke, managerul de depozitare și logistică al Boshan Food Co, a participat la lansarea noii generații de camioane Scania la Xiamen și a achiziționat patru unități din seria PGR și cinci camioane de nouă generație Scania G 450 6X2.

Afacerea celor de la Boshan Food Co este concentrată pe transportul de alimente refrigerate, carne congelată și pește proaspăt. Din acest motiv, pentru a efectua livrările în siguranță și la timp, compania are nevoie de o flotă de camioane fiabilă, deoarece orice întârziere semnificativă poate înseamna compromiterea mărfurilor.

Boshan Food Co utilizează camioane Scania pentru transportul de alimentele refrigerate

În ciuda concurenței acerbe pe piețele de transport de marfă, cei de la Boshan Food Co au reușit să-și facă un nume, iar asta datorită ratei de transport stabile.

Principalele rute de transport ale companiei sunt de la Xiamen la Zhejiang, Shanghai, Jiangsu și Yungui – cea mai lungă rută este de 1.250 km și durează 15 ore.

VEZI ȘI: 90 de autobuze MAN Lion’s City comandate de orașul Tbilisi, capitala Georgiei

Oficialii companiei de transport spun că noile camioane Scania vin cu un consum de carburant redus, dar și cu costuri mici de întreținere.

Mingyi Ke are, de asemenea, date clare pentru compararea celor două generații de produse ale Scania: în regiunea Yunnan-Guizhou, seria PGR are un consum mediu de 30 de litri la 100 de kilometri, iar noua generație Scania are 28 de litri. În zonele Zhejiang și Shanghai, performanța seriei PGR este de 28 de litri, în timp ce noua generație Scania are valori cuprinse între 25 și 26 de litri la 100 kiloemtri parcurși.

În România, noua generație Scania este utilziată de Havi Logistics pentru transportul de alimente proaspete sau refisrigerate.

Follow #infotrucker