ȘtiriTrailer

BPW prezintă la Bauma 2019 o variantă revizuită a axei cu suspensie pneumatică ECO Air

BPW va prezenta în cadrul expoziției Bauma de la Munchen o variantă complet reviziuită a axei cu suspensie pneumatică ECO Air pentru remorci.

Noua axă cu suspensie pneumatică ECO Air de la BPW folosește mai puține componente, însă propune mai mult confort și siguranță atât pe asfalt, cât și în off-road.

BPW prezintă la Bauma 2019 o variantă revizuită a axei cu suspensie pneumatică ECO Air

Mai mult decât atât, BPW spune că noul tren de rulare este mai simplu de întreținut, iar aceste lucruri se traduc prin costuri mai mici pentru clienți.

Axa cu suspensie pneumatică ECO Air poate fi implementată pe mai multe tipuri de remorci, compania numind tehnologia ca fiind una modulară.

Și pentru a demonstra că lucrurile sunt cât se poate de serioase, BPW propune următoarele perioade de garanție valabile la nivelul Europei: 5 ani plus încă trei ani pentru axe, suspensie și rulmenți și încă trei ani pentru amortizoare și cilindrii de frână.

Noua arhitectură cu suspensie pneumatică a fost dezvoltată de la zero și a fost gândită ca una modulară pentru a se putea adresa mai multor categorii de remorci. În plus, suspensia pneumatică pregătită de BPW va lucra excelent atât pe asfalt, cât și în off-road, noul tren de rulare fiind dezvoltat pentru a satisface și nevoile sectorului de construcții și minerit.

VEZI ȘI: Nikola va deschide cel mai avansat laborator pentru dezvoltarea sistemelor de propulsie pe bază de hidrogen

Pentru moment, structura ECO Air a intrat într-un program pilot alături de o serie de clienți, iar producția de serie ar urma să debuteze în luna mai.

Prezentarea și detaliile complete vor fi făcute cu ocazia târgului Bauma de la Munchen, eveniment care începe astăzi, 8 aprilie, și se încheie în 14 aprilie.

Din aceeași categorie...

Back to top button