In FocusȘtiri

Victor Ponta și-a depus mandatul

Victor Ponta, a anunțat în această dimineață, în cadrul unei confeințe de presă organizată la Palatul Victoria, că își depune mandatul de prim-ministru și al Guvernului României.

Aș vrea să spun câteva cuvinte în calitatea de șef al Guvenului: faptul că în ultimele zile (…) vreau să îi apăr în continuare pentru că, fără pompieri și medici, aceste tragedii se vor întâmpla și cred că merită sa ii spijinim si sa nu considerat ca noi din fata televizorului suntem mai buni decat cei care intervin. Raspunderea juridica va fi stabilita de catre justitie. Sper doar sa nu fie vorba de o razbunare si sa nu ne pacalim ca principalii vinovati sunt lacomia si responsabilitatea. Constat supararea legitima care exista in cadrul societatii si nevoie de a avea responsabilitati mai mari decat a patronilor de la firma respectiva (…) Ar fi o greseala sa ignor acest lucru. Nu cred si nu e corect sa las aceasta responsabilitate nici pe seama primarilor, ministrilor. Sunt gata sa fac eu acest gest pe care o parte importanta din societate il asteapta. Începand din ziua de astazi, imi depun mandatul de prim-ministru si al Guvernului Romaniei (…) Sper ca depunerea sa satisfaca asteptarile celor care au protestat si sa revenim la ratiune, a declarat Victor Ponta în cadrul conferinței de presă.

Știre în curs de actualizare…

Victor Ponta și-a depus mandatul

 

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button