EconomicTop News

Briaris a preluat sediile IVECO din Vințu de Jos și Târgoviște

Din această lună, Briaris, cel mai important dealer IVECO, a preluat oficial sediile IVECO Truck Services din Vințu de Jos (Alba) și Târgoviște (Dâmbovița).

BRIARIS este reprezentant autorizat în România al mărcilor IVECO, IVECO Bus, ASTRA Truck, OK Trucks (autovehicule rulate) și WEYCOR by Atlas.

Briaris a preluat sediile IVECO din Vințu de Jos și Târgoviște

Portofoliul autovehiculelor și utilajelor pe care compania le comercializează în România cuprinde autovehicule comerciale, autovehicule destinate transportului de persoane, autovehicule specializate pentru transporturi agabaritice, transformări ale șasiurilor de bază în vehicule destinate protecției civile sau diferitelor misiuni specifice (ambulanțe, pompieri etc.), dar și utilaje de construcții, precum încărcătoare frontal compacte, compactoare de sol vibratoare sau cilindri compactori cu doi tamburi.

Cu o tradiție de aproape 30 de ani pe piața vânzărilor de autovehicule din România, BRIARIS și-a propus să dezvolte o rețea cu acoperire națională, în prezent având 6 reprezentanțe în București, Craiova, Cluj, Rîmnicu Vâlcea, Vințu de Jos (Alba) și Târgoviște.

VEZI ȘI: IVECO S-WAY 2021 vine cu motoare noi și un consum redus cu 3%

”Preluarea de către Briaris a celor două reprezentanțe din Alba și Târgoviște face parte din planul nostru de dezvoltare a unei rețele naționale, care să poată deservi rapid clienții care utilizează mărcile pe care noi le reprezentăm. Parteneriatul cu Iveco durează de aproape 30 de ani și este un parteneriat bazat pe respect și obiective comune. Suntem mândri că împreună dezvoltăm o relație comercială de succes, orientată către client”, a declarat Cornel Panait, director general Briaris.

Briaris oferă servicii complete de vânzare și post-vânzare pentru întreaga gamă de vehicule IVECO, de la consiliere de specialitate la servicii de reparații și întreținere. Pentru soluționarea cât mai rapidă a nevoilor clinților săi, Briaris asigură un stoc de piese de schimb de origine sau certificate de către fiecare producător al mărcilor comercializate, clienții putând opta pentru contracte de garanție extinsă și/sau de consultanță logistică pentru business.

Nu în ultimul rând, sunt disponibile servicii de „atelier mobil” pentru vehiculele achiziționate în rețeaua Briaris, precum și de asistență tehnică „24/24 International” pentru gama IVECO.

Din aceeași categorie...

Back to top button