Bridgestone a cumpărat TomTom Telematics pentru suma de 910 milioane de euro

bridgestone
Bridgestone Europe NV/SA a încheiat un acord cu TomTom pentru preluarea diviziei TomTom Telematics. Prețul achiziției este de 910 milioane de euro, iar tranzacția este anticipată să se încheie în al doilea trimestru al acestui an.

TomTom este unul dintre cei mai mari furnizori de soluții digitale de flote, un deparatament cu cerințe majore la nivel legal, comercial și cultural.

Bridgestone a cumpărat TomTom Telematics pentru suma de 910 milioane de euro

Soluțiile oferite până acum de TomTom Telematics și-au demonstrat caracteristicile până acum și s-au dovedit excelente în operații complexe și în medii dificile de lucru. În tot acest timp, sistemele oferite de TomTom Telematics au fost îmbunătățite și s-au extins la nivel global.

VEZI ȘI: Scania testează camioane autonome alături de Rio Tinto în minele de sare din Australia

TomTom Telematics oferă soluții digitale de top, inclusiv o platformă pentru vehiculele interconectate gândită să îmbunătățească siguranța și să optimizeze partea de personal.

În urma acestei achiziții, Bridgestone își extinde portofoliul și își întărește poziția, devenind una dintre companiile de top din segment.

Mulțumită acestei achiziții, Bridgestone va primi informații importante în ceea ce privește condițiile de operare ale vehiculelor de transport, iar astfel vor putea îmbunătăți performanța anvelopelor.

Follow #infotrucker