Bridgestone a fost votat „Producătorul de anvelope al anului”

Bridgestone a fost votat “Producătorul de anvelope al anului”

Un juriu independent de experți de top ai industriei de anvelope au votat Bridgestone drept „Producătorul de anvelope al anului”, recunoscând impresionanta investiție în cercetare si dezvoltare a brandului și realizările în productia durabilă.

Anunţul a fost făcut în cadrul ceremoniei de gala din timpul expoziției Tire Technology Expo din Hanovra, Germania. Premiul a fost ridicat de Eduardo Minardi, Preşedinte Executiv şi CEO Bridgestone EMEA. Premiul a fost oferit în cadrul Tire Technology International Awards 2016, pentru inovație și excelență.

Juriul a salutat și alte realizări Bridgestone în materie de cercetare si dezvoltare şi de productie durabilă ce au avut loc pe parcursul anului 2015, inclusiv o investitie de 250 milioane dolari în Tokyo, Japonia pentru a stimula inovarea deschisă bazată pe parteneriatele industrie-guvern-academii.

Pe lângă Oscar-ul industriei de anvelope, juriul a precizat alte 3 realizări ale Bridgestone din anul 2015 printre care prima construcție a unui pneu, produs din cauciuc natural obținut în întregime din guayule – o plantă care crește numai în regiunile aride ale deşertului – care anticipează să contribuie la diversificarea surselor de cauciuc natural, actualizarea şi relocarea centrului tehnic Bridgestone Asia Pacific din Thailanda şi producția durabilă, fabrica de cauciucuri din Wilson devenit o facilitate de zero risipa în materie de depozitare a deșeurilor.

VEZI ȘI: ContiPressureCheck în echiparea originală Solaris

În plus faţă de proiectele menţionate mai sus, juriul a fost impresionat angajamentul total al Bridgestone pentru crestere prin investiții R&D, pe care Flavio Farroni, cercetător la Universitatea din Napoli Federico II, Italia, a afirmat:

Acesta este a cincea orară când Bridgestone câștigă un premiu Tire Technology din anul 2008, când această categorie a fost introdusă în cadrul galei. În anul inaugural al premiilor, Bridgestone a câștigat premiul de „Producătorul de anvelope al anului”, urmat de premiul de Tehnologie pentru tehnologia Contact Area Information Sensing (CAIS) în 2012 si pentru tehnologia Ologic de rezistenta redusa la rulare în anul 2013, şi premiul pentru Environmental Achievement a anului 2013 pentru noul Centru Tehnic Americas in SUA.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.