AnvelopeȘtiri

Bridgestone a lansat anvelopele R249II EVO Ecopia

Anvelopele R249II EVO Ecopia pentru axa directoare și semiremorca au fost proiectată pentru a reduce uzura iregulară, fapt ce le crește randamentul kilometric, și pentru a scădea rezistența la rulare, ajutând astfel și la reducerea consumului de combustibil.

Noile tehnologii folosite pentru fabricarea acestora ajută la distribuirea în mod egal a forțelor de accelerație și frânare ce acționează asupra roților, reducând astfel uzura iregulară. Carcasa și centura anvelopei au fost optimizate pentru a se reduce tensiunea de pe extremitățile acesteia. Astfel, durata de viață a cauciucului este ridicată și astfel el poate fi folosit pentru mai mulți kilometri. În plus, folosing compuși NanoPro-Tech care reduc frecarea internă, evitând astfel pierderea de energie în straturile superioare, noile R249II EVO Ecopia reduc consumul de combustibil. Totodată, acestea sunt mai longevive.

Alăturându-se gamei inovative de cauciucuri EVO, R249II EVO Ecopia sunt dotate cu tehnologia Turn-in-Ply, care face ca talonul să fie mai rezistent și astfel crește durata de viața a cauciucurilor, permițând în același timp transportarea unei încărcături mai mari.

Bridgestone a lansat anvelopele R249II EVO Ecopia

„Camioanele au nevoie de cauciucuri cu o durata de viață cât mai lungă, care să le permită să consume mai puțin combustibil. Acestea sunt avantajele pe care R249II EVO Ecopia le oferă”, Harald Van Ooteghem, senior manager Bridgestone Europa.

Bridgestone EVO Ecopia

Din aceeași categorie...

Back to top button