Bridgestone a lansat noua anvelopă pentru camion Duravis R002

Bridgestone a lansat noua anvelopă pentru camion Duravis R002
Bridgestone a lansat noua anvelopă pentru camion Duravis R002 din gama ultra-durabilă, concepută pentru diminuarea costurilor de operare a flotelor.

Conform Bridgestone, noua anvelopă pentru camion Duravis R002 este dezvoltată în Europa și capabilă să reducă în mod semnificativ costul pe kilometru, grație unor performanțe de top în ceea ce privește consumul de carburant și eficiența oferită.

Bridgestone a lansat noua anvelopă pentru camion Duravis R002

Noua anvelopă a fost testată în parteneriat cu 17 flote din 13 state într-o gamă variată de condiții de operare.

Bridgestone anunță că Duravis R002 vine cu o durată de viață mai mare cu până la 45% comparativ cu vechiul pneu, dar mai ales cu un cost pe kilometru mai mic cu până la 15%.

În mod normal, reducerea costurilor de operare vine la pachet cu un consum de carburant redus, ceea ce se traduce prin emisii de CO2 mai mici. În dreptul consumului de carburant, Duravis R002 a primit următoarele calificative: B (punte directoare), C (punte de tracțiune) și B (semiremorcă).

În ceea ce privește aderența pe asfalt ud, noile anvelope au primit calificativul maxim A. De asemenea, noile Duravis R002 sunt pregătite și de iarnă și vin cu marcaje 3PSFM și M+S pentru toate categoriile de utilizare.

VEZI ȘI: Spectacolul din FIA ETRC ajunge în acest weekend pe circuitul Slovakiaring

Pentru optimizare, toate anvelopele Duravis R002 vin cu un sistem de identificare prin radiofrecvență (RFID). Astfel, clienții vor putea utiliza informațiile oferite prin acest sistem pentru diminuarea costurilor totale de operare.

Primele patru dimensiuni ale noii anvelope Duravis R002 vor fi disponibile începând cu luna septembrie, urmând ca în prima parte a anului viitor să fie introduse alte șase dimensiuni. Noile anvelope sunt dezvoltate și fabricate în Europa.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.