Bridgestone a prezentat noua anvelopă COACH-AP 001 dedicată autocarelor

Bridgestone a prezentat noua anvelopă COACH-AP 001 dedicată autocarelor
Bridgestone a prezentat noua anvelopă COACH-AP 001 dedicată exclusiv autocarelor, care promite o rezistență redusă la înaintare și un zgomot la rulare redus.

Totodată, Bridgestone spune că noua anvelopă COACH-AP 001 va oferi performanțe ridicate în condiții umede și în timpul anotimpului rece.

Bridgestone a prezentat noua anvelopă COACH-AP 001 dedicată autocarelor

Conform producătorului, cu noua anvelopă, managerii flotelor de autocare vor reuși să maximizeze confortul fără compomisuri în ceea ce privește siguranța.

De asemenea, Bridgestone promite minimizarea costurilor operaționale, asigurând în același timp cel mai înalt nivel de siguranță. Iar acesta din urmă reprezintă cel mai important aspect pentru managerul unei flote de autocare.

Odată cu reducerea rezistenței la înaintare, noua anvelopă va ajuta la diminuarea consumului de carburant. Acest aspect ar urma să fie regăsit și în nivelul de CO2 mai scăzut.

VEZI ȘI: Peste un miliard de litri de motorină economisiți grație sistemului eHorizon de la Continental

Anvelopa COACH-AP 001 are un scor excelent în ceea ce privește nivelul de zgomot la rulare: 69 de decibeli. În ceea ce privește siguranța în condiții de ploaie, anvelopa a fost notată cu clasa B și, totodată, a primit marcajele M+S necesare utilizării pe timp de iarnă.

„Cu anvelopa COACH-AP 001 am dezvoltat un produs care reduce costurile totale de operare pentru flote și maximizează confortul pasagerilor, fără compromisuri în ceea ce privește siguranța. Astfel îi vom ajuta pe clienții noștri să răspundă provocărilor cu care se confruntă”, a declarat Steven De Bock, director de vânzări și operațiuni Bridgestone EMEA.

La fel ca toate anvelopele pentru camioane și autobuze disponibile în portofoliul 2019 al Bridgestone, toate anvelopele COACH-AP 001 vor fi urmărite cu sistemul de etichetare RFID (identificare prin radiofrecvență).

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.