Știri

Bridgestone achiziționează rețeaua Speedy France

Bridgestone Europa a anunțat achiziția în procent de 100% a Speedy France, rețeaua de service-uri auto și una dintre cele mai importante de anvelope din Franța.

Această achiziție va crește nivelul de accesibilitate al Bridgestone la utilizatorii din Franța, una dintre principalele piețele din Europa, dar și pe alte piețe unde brandul Speedy este prezent.

Odată ce acestă tranzacție va fi aprobată, prezența companiei în Franța se va extinde la peste 800 de centre de vânzare, contribuind puternic la strategia sa de creștere accelerată.

Bridgestone achiziționează rețeaua Speedy France

Oficialii Bridsgestone consideră achiziția Speedy France ca fiind una strategică puternică, ce are un mix de clienți premium și o acoperire geografică extinsă, ce pune accent pe calitatea serviciilor. Mai mult, Speedy este un brand puternic, recunoscut și cu o direcție inovatoare.

[pullquote align=”full” cite=”Eduardo Minardi, Președinte Executiv și CEO al Bridgestone EMEA” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Cu această ocazie, aș vrea să urez un bun venit călduros francizelor Speedy și să le mulțumesc pentru că au făcut din Speedy un furnizor de servicii excelent. Având în vedere îmbunătățirea performanțelor companiei Speedy în ultimii ani, ne dorim ca CEO-ul Jacques Le Foll și echipa sa să continue să gestioneze activitățile în concordanță cu planul lor strategic.[/pullquote]

Extinderea rețelei de servicii la un asemenea nivel oferă companiei Bridgestone oportunitatea unică de a obține o mai bună înțelegere a utilizatorilor finali, esențială pentru continuarea construcției poziției de lider.

[pullquote align=”full” cite=”Jacques Le Foll, CEO Speedy” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Alierea cu jucătorul numărul 1 din lume din industria de anvelope este o veste excelentă pentru Speedy și pentru furnuizorii, francizele și clienții săi. Asocierea cu Bridgestone ne va oferi sprijin în dezvoltarea Speedy, în timp ce va asigura continuitate principiilor noastre strategice: calitate in serviciu clienți, inovație și spirit de pionierat. Așadar, este o situație de câștig pentru ambii parteneri și așteptam cu nerăbdare să lucrăm pentru faza următoare a dezvoltării și creșterii companiei Speedy.[/pullquote]

Anvelopele sunt o componentă decisivă în gama de produse și servicii Speedy, iar expertiza Bridgestone în această zonă va fi un pas esențial în dezvoltarea viitoare a Speedy.

Finalizarea achiziției este supusă aprobării de către autoritățile normative.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button