Bridgestone Ecopia H002 promite reducerea costurilor totale, chiar și în cele mai dificile condiții

Bridgestone Ecopia H002 promite reducerea costurilor totale, chiar și în cele mai dificile condiții
Lansată în toamna anului trecut la IAA 2018, noua gamă de anvelope Bridgestone Ecopia H002 promite o reducere a costurilor totale, prin livrarea celei mai bune eficiențe privind consumului de carburant și tracțiunea pe asfalt umed.

Beneficiind de un concept inovator al benzii de rulare și o tehnologie nou dezvoltată a compusului, noua gamă de anvelope Bridgestone Ecopia H002 permite flotelor să reducă TCO-u printr-o eficiența maximă a combustibilului, fără compromisuri în ceea ce privește kilometrajul.

Bridgestone Ecopia H002 promite reducerea costurilor totale, chiar și în cele mai dificile condiții

De asemenea, Bridgestone anunță că noile sale anvelope pentru camion au performanțe excelente în condiții de carosabil umed și oferă confort pe tot parcursul anului, prin respectarea întocmai a legislației europene în timpul iernii.

Combustibilul este de departe cel mai mare cost de exploatare pentru flotele de internațional, acesta având un procent de 30% din costul total. Și nu numai asta.

De asemenea, industria de astăzi se confruntă cu provocările din ce în ce mai ridicate ale UE privind emisiile de CO2 și preocupările recurente pentru siguranța rutieră, în special în condiții meteorologice nefavorabile.

Astfel, noua generație de anvelope Bridgestone Ecopia H002 aare cea mai bună clasificare la eficienţa consumului de combustibil, primind calificativul A-A-A, în conformitate cu standardele europene de etichetare a anvelopelor atât pentru direcţie, cât şi pentru tracţiune.

Bridgestone spune că utilizând noile anvelope Ecopia H002 pentru direcţie, tracţiune și semiremorcă, o flotă medie economisește peste 200.000 de euro pe an, care reprezentând costuri cu combustibilul și reduce emisiile de CO2 cu 546 de tone anual.

VEZI ȘI: Semiremorca basculabilă Kögel Trucker Tipper cu volum de 24 mc va fi expusă la Bauma 2019

Pe lângă avantajele legate de eficiența consumului de combustibil, cea mai recentă generație de anvelope Ecopia este proiectată și pentru a menține șoferii și camioanele în siguranță în condiții de ploaie.

Conform testelor TÜV SÜD, noile anvelopele oferă cea mai bună tracțiune din clasă pe suprafețele umede, depășind toți competitorii. De asemenea, noua generație de anvelope a obținut calificative remarcabile pentru aderența pe carosabil ud, cu o etichetă UE B-B-B pentru direcţie, tracţiune și trailer.

Dincolo de carosabilul ud, noua generație Ecopia este pregătită complet pentru iarnă, având singurele anvelope pentru flotele de distanțe lungi cu marcaje 3PMSF și M+S disponibile pentru toate pozițiile. Asta înseamnă că anvelopele Ecopia H002 respectă legislațiile de iarnă din întreaga Europa, iar flotele se pot bucura, prin urmare, de confort și liniște pe tot parcursul anului.

Noua generație de de anvelope Ecopia a fost certificată de TÜV SÜD Tire Test Mark pentru calitate și siguranță. Această certificare se aplică individual fiecărei anvelope: direcţie, tracţiune, trailer.

Abordarea holistică privind economia de carburant
Noua anvelopă Bridgestone Ecopia H002 este disponibilă pe dimensiunile 315/70 R22.5 direcţie/tracţiune și 385/55 R22.5 pentru semiremorcă. Gama completă, inclusiv seria de 60 inch va fi finalizată în 2019 și va acoperi toate dimensiunile necesare.

Noua gama Ecopia este cea mai recentă inițiativă în abordarea holistică a Bridgestone în vederea maximizării eficienței consmului de combustibil al clienților flotei.

În combinaţie cu linia de reşapare Bandag FuelTech, sistemul de monitorizare Tirematics şi sistemul comprehensiv pentru flote Total Tire Care, Ecopia H002 asigură flotelor liniştea de care au nevoie pentru reducerea costurilor operaţionale.

Follow #infotrucker